CHP resmi hesabından dikkat çeken paylaşım: 'İktidar inatlaşmaya devam ediyor'

CHP'nin resmi Twitter hesabından İBB'ye yönelik başlatılan soruşturmayla ilgili bir paylaşım yapıldı.

CHP resmi hesabından dikkat çeken paylaşım: 'İktidar inatlaşmaya devam ediyor'

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe alımlarla ilgili incelemesini tamamlayarak raporu teslim ettiğini açıkladı. Başsavcılıktan yapılan açıklamada, "İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği tarafından İBB ile bağlı kuruluş ve iştiraklerinde işe alınan personelin işe girişine yönelik hazırlanan tevdi raporu Cumhuriyet Başsavcılığımızın memur ve özel soruşturma bürosuna teslim edilmiştir" denildi.

"MİLLET İRADESİNE YÖNELİK SİYASİ SALDIRILARI BERTARAF EDECEĞİZ"

Konuyla ilgili olarak Twitter'dan paylaşımda da bulunan İmamoğlu, "Millet iradesine yönelik siyasi saldırıları bertaraf edeceğiz. Vatansever milyonlarca insanla hep birlikte başaracağız. Bugün destek ziyaretinde bulunan CHP İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'na, CHP İlçe Başkanlarımıza, İl Yöneticilerimize ve Belediye Başkanlarımıza teşekkürler" ifadelerini kullandı.

CHP resmi hesabından dikkat çeken paylaşım: 'İktidar inatlaşmaya devam ediyor' - Resim : 2

CHP RESMİ HESABINDAN PAYLAŞIM

İBB'ye açılan soruşturma ile ilgili CHP resmi hesabından da bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiye'nin 'tek adam'dan büyük olduğu gerçeğini hazmedemeyen iktidar, 16 milyon yurttaşımızın iradesiyle inatlaşmaya devam ediyor... İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik "soruşturma" görünümlü tüm kumpas girişimlerini lanetliyoruz. Millet iradesine sahip çıkacağız."

CHP resmi hesabından dikkat çeken paylaşım: 'İktidar inatlaşmaya devam ediyor' - Resim : 3

Etiketler
Twitter Soruşturma