Bülent Arınç'tan saldırıya uğrayan Hüseyin Örs'e ilişkin açıklama: 'Utanç duyduğumuz çirkin saldırı'

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'tan, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde AKP'li Işık tarafından saldırıya uğrayan İYİ Partili Hüseyin Örs'e ilişkin açıklama geldi.

Bülent Arınç'tan saldırıya uğrayan Hüseyin Örs'e ilişkin açıklama: 'Utanç duyduğumuz çirkin saldırı'

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bütçe görüşmeleri sırasında dün İYİ Partili Hüseyin Örs, AKP'li Zafer Işık'ın yumruklu saldırısına uğramış, Örs yoğun bakıma kaldırılmıştı.

BÜLENT ARINÇ'TAN SERT AÇIKLAMA

Işık'a 2 birleşim Meclis'ten çıkarılma cezası verilirken; konuya ilişkin eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'tan sert bir açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Arınç, ''Yüce meclisin çatısı altında çirkin bir saldırı ile Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün hayati tehlike geçirmesine yol açan gözü dönmüş şahsı şiddetle kınıyorum. Sayın Hüseyin Örs'e, ailesine ve camiasına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

Arınç ayrıca ''İki dönem TBMM Başkanlığı yapan birisi olarak, geçmişten bu yana, her zaman üzüntü ve utanç duyduğumuz bu tür olayların ve kavgaların milletvekillerimizin ve daha çok meclisimizin saygınlığına büyük zarar verdiğine inanıyorum

Meclis Başkanımız, tüm siyasi partileri ve milletvekillerini bu konuda uyarmalı. Gerekli yaptırımlar ivedilikle uygulanmalı, olası benzer elim olayların önüne set çekilmelidir'' diye yazdı.

Etiketler
TBMM İYİ Parti Bülent Arınç Saldırı