AKP'den 6 yaşındaki çocuğun istismar edilmesine ilişkin açıklama

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, tarikatta 6 yaşındaki çocuğun cinsel istismarına ilişkin yaptığı açıklamada, ''Çocukların istismarını lanetliyoruz. Çocukların istismar edilmesi asla affedilmeyecek lanetli bir suçtur'' ifadelerini kullandı.

AKP'den 6 yaşındaki çocuğun istismar edilmesine ilişkin açıklama

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İsmailağa tarikatına bağlı bir vakıfta 6 yaşındaki çocuğun cinsel istismarı skandalına ilişkin açıklama yaptı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Basın yayın organlarında bir çocuğun 6 yaşındayken cinsel istismara maruz kaldığı yönündeki haberleri çok yakından takip ediyoruz. Çocukların istismarını lanetliyoruz. Çocukların istismar edilmesi asla affedilmeyecek lanetli bir suçtur" dedi.

"Mağdurun yanında olacağız ve her türlü desteği vereceğiz" diyen Çelik, "Mağdur her kimse yanındayız; suçlu her kimse karşısındayız. Devam eden hukuki süreçte çocuklarımızın üstün yararının gözetileceğine eminiz. Hukuki süreci en yakın şekilde takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çelik, şunları söyledi: "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız da konuyla ilgili açıklama yapmış, İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davaya müdahil olmuştur..."

Etiketler
Cinsel istismar Ömer Çelik Tarikat