Ekrem İmamoğlu'ndan sosyal medyada yayılan 'FETÖ - PKK' yalanına jet yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk'te katıldığı programda söylediği sözlerin kesilerek farklı şekilde yansıtılmasına tepki gösterdi.

GERÇEK GÜNDEM - İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk'te katıldığı programda söylediği sözlerin kesilerek farklı şekilde yansıtılmasına tepki gösterdi.

Habertürk TV'de Didem Arslan'ın konuğu olan Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'a seslendiği konuşmasının sosyal medyada 'PKK ve FETÖ'ye çağrı yaptı' denilerek kesilmesine tepki gösterdi.

ERDOĞAN'A 'GELİN BERABER YÖNETELİM' ÇAĞRISI 'PKK VE FETÖ'YE YAPTI' İFTİRASI

"Öncelikli şunu söyleyeyim. Bu akşam geniş konulara değindik. Her hususta aklınıza gelen hususları sorarak cevap istediniz. Az önce arkadaşlarım bana bir video gösteriyor. Sayın Mehmet Akif Ersoy bir soru soruyor, PKK, FETÖ vesaire... Bu iki terör örgütü üzerine cevap veriyorum" diyen Ekrem İmamoğlu 'PKK ve FETÖ' iftirasına tepkisini şöyle sürdürdü:

"Ya Allah aşkına diyorum. Gelin beraber yönetilim Cevabında diyorum ki Sayın Cumhurbaşkanı gelin beraber yönetelim. Siz Cumhurbaşkanlığı yapın. Bu kısmını kesiyorlar iki terör örgütüyle. Hem FETÖ terör örgütüyle, hem PKK terör örgütüyle bi takım şeyler yayıyorlar sağda solda.

İşte bu ülkenin düştüğü durum, iktidara mensup bazı insanların... Ya da ona yaranmaya çalışılann bazı medya mensupları... Hata bazıları büyükşehir belediyesinde çalışıyor tespitli. Yaydıkları ve yaptıkları bu yayınlar ülkeye zarar veriyor. Çok üzücü" dedi.

İşte aktrollerin Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaydıkları 'FETÖ - PKK' videosunun tamamı! Erdoğan kısmını kestiler... KONUŞMANIN TAMAMI:

İmamoğlu, şoförü üzerinden yapılan iftarıyı da hatırlatarak konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şoförümün İngiliz ajanına evrak teslim etmesi. Tespit etmek istedim kardeşim ya. Bu kadar kirli bilgiler üzerinden. Ekrem İmamoğlu'nu nasıl lekelebiliriz. Bu sayın Erdoğan'a da yapıldı. Gürcü dendi Rum dendi. Abdulalh Gül'e Ermeni dendi.

Kaldı ki Rum olacağım da Ermeni olacağım da demeyeceğim. Ermeni de Rum da Hristiyan da Müslüman da olabilirsiniz. Bundan daha öte saygısızlık olmaz. Türkiye'nin değerleri üzerinden ayrımcılık üzerinden siyasetin bitirilmesi lazım. Ben bu ülkenin insanlarıyla kendi ailemmiş gibi konuşacağım."

Etiketler
Ekrem İmamoğlu FETÖ Habertürk PKK