Alper Taş: Öyle bir kumar oynadılar ki!

YSK'nın İstanbul kararını değerlendiren Alper Taş, “Öyle kumar oynadılar ki İstanbul’u kaybettiklerinde bu kez Türkiye’yi kaybedecekler” dedi.

Alper Taş: Öyle bir kumar oynadılar ki!

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Keçiören Şubesi’nin düzenlediği “Kavimkırım, Linç ve Rejim” başlıklı panelde konuşan Alper Taş, “Öyle kumar oynadılar ki İstanbul’u kaybettiklerinde bu kez Türkiye’yi kaybedecekler” dedi.

Kolaylaştırıcılığını PSAKD Genel Başkanı Gani Kaplan’ın yaptığı panele konuşmacı olarak CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ve eski ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş katıldı.

Taş, Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırının planlı olduğuna vurgu yaparak, “Kılıçdaroğlu’na atılan yumruk hepimize vuruldu ve yumruğu attıranlar Erdoğan ve Bahçeli’dir” diye konuştu. İstanbul seçimlerinin iptaline uzanan sürecin Kılıçdaroğlu’na atılan yumrukla başladığını kaydeden Taş şunları söyledi:

“İstanbul seçiminin iptalinin hukuki temeli yok. Bunlar darbecidir. Sandık, sandık dediler, şimdi sandığı ortadan kaldırdılar. Öyle bir kumar oynadılar ki İstanbul’u kaybettiklerinde bu kez Türkiye’yi kaybedecekler.”

TEK DERTLERİ İKTİDARLARINI SÜRDÜRMEK

YSK’nın iptal kararını “darbe” diye nitelendiren CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ise “Bunların tek dertleri iktidarlarını sürdürmek. Bu aslında Tayyip Erdoğan’ın son çırpınışlarıdır.”

Etiketler
Alper Taş Türkiye YSK