Millet İttifakı’ndan Başiskele’de coşkulu panayır

Millet İttifakı, Başiskele’de düzenlediği panayırla adeta çıkarma yaptı. Belediye Başkan adayı Rıza Güven Usta’nın gün boyu sahada olduğu panayıra ilgi büyük oldu.

Millet İttifakı’ndan Başiskele’de coşkulu panayır

31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kala Millet İttifakı temposunu arttırdı. Seçimden önceki son hafta güneşli havayı değerlendiren Millet İttifakı’nın Başiskele Belediye Başkan adayı Rıza Güven Usta, ittifak adayları ve destekçileriyle birlikte muhteşem bir panayıra imza attı. Panayıra İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız,İYİ Parti ilçe başkanı Ayşe Rüzgâr, CHP İlçe Başkanı Arif Gökyıldız, meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VATANDAŞLARLA HORON TEPTİ

Başiskele Sahili’nde düzenlenen panayırda vatandaşlara patlamış mısır, pamuk şeker, çay ve kahve ikramı yapıldı. Alanda kurulan şişme çocuk oyun grubunda çocuklar da doyasıya eğlendi. Yürüyüş yolu üzerinde yapılan panayırda partililer vatandaşlara Millet ittifakının Başiskele’de çıkardığı gazete ile projelerin anlatıldığı broşür ve kumbara dağıttı. Gün boyu süren panayırda müzik eşliğinde oyunlar oynandı. Başkan adayı Rıza Güven Usta da vatandaşlarla birlikte horon tepti, halay çekti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞİSKELE’Yİ İYİ YAPACAĞIZ

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen sorunlarını dinleyen Başkan adayı Usta “Seçimlere çok az bir süre kaldı. Tempomuzu düşürmüyoruz. Havanın güneşli olmasını fırsat bilerek bu güzel hafta sonunu vatandaşlarımızla birlikte geçirelim istedik. Vatandaşımızın huzuru, mutluluğu her şeye değer. Biz Başiskele’yi iyi yapmaya geliyoruz. Allah diğer günlerimizi de bu günümüzden eksik etmesin”dedi.

USTA, KARABATAĞI KURTARDI

Başkan adayı Rıza Güven Usta, panayır devam ederken deniz kıyısında bir karabatağın ayağına ip dolandığını ve kurtulmak için çırpındığını gördü. Karabatağı eline alarak ayağındaki ipi çıkaran Usta, ardından kuşu tekrar denize bıraktı. Hayvan ve doğa dostu olan Usta “Doğayı ve hayvanları çok seviyorum. Hayvanlar hissiyatlıdır. Bu kuş da kimden yardım isteyeceğini biliyor. Mevla’m vesile kıldı, hayvanı kurtardık”diye konuştu.

Etiketler
İttifak Millet İttifakı