İşte CHP'de çarşamba günü açıklanması beklenen ilçeler

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Çarşamba günü toplanacak Parti Meclisi öncesi Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

İşte CHP'de çarşamba günü açıklanması beklenen ilçeler

CHP’de 16 Ocak Çarşamba günü önce MYK ardından PM toplanarak açıklanacak belediye başkan adaylıkları masaya yatırılacak.

Kritik toplantıya İstanbul’un ilçe belediye başkan adaylarının gelip gelmeyeceği netlik kazandı.

DÜZGÜN HABER'in aktardığına göre; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kritik toplantıya 48 saat kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu.

ANKET SONUÇLARINI PAYLAŞTI

Kılıçdaroğlu’nun makamında MYK toplantısından sonra gerçekleşen görüşmede, Kaftancıoğlu mega kentte parti örgütleriyle ve vatandaşların nabzını ölçmeye yönelik araştırmalar ışığında CHP Liderine bilgi verdi.

10 İLÇENİN ADAYININ LİSTESİNİ SUNDU

Kritik zirvede Canan Kaftancıoğlu, 38 ilçesi bulunan İstanbul’un 10 ilçe belediye başkan adayına ilişkin İstanbul İl Başkanlığı’nın görüşünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sundu.

HANGİ İLÇELER VAR?

Edinilen bilgiye göre Kaftancıoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na sunduğu 10 ilçe adayları arasına Sultanbeyli, Tuzla, Gaziosmanpaşa ve Başakşehir’in aralarında bulunduğu yönetimi CHP'de olmayan ilçeler yer alacak. İstanbul’da CHP’nin elinde bulunan ve seçim kazanma potansiyelinin olduğu ilçeler ise sonra değerlendirilecek.

İMAMOĞLU SEVİNCİ

Edinilen bilgiye göre kritik görüşmede İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu’nun performansı da masaya yatırıldı. Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’nun seçim performansının her geçen gün arttığını ve sonuçta seçimi kazanacağına inandığını dile getirdiği öğrenildi.

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Canan Kaftancıoğlu