Mahir Doğan seçim stantı kurdu: Hedeflerini anlatıyor

CHP Avcılar Belediye Başkanı aday adayı olan Mahir Doğan çalışmalarını sürdürüyor.

Mahir Doğan seçim stantı kurdu: Hedeflerini anlatıyor

Avcılarımız paylaştıkça güzel’ sloganı ile yürüyen CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Mahir Doğan, bir yandan da ilçenin çeşitli noktalarına kurdurduğu stantlarla vatandaşa hem kendisini hemde projelerinin yer aldığı broşürleri ulaştırıyor.

CHP Avcılar Belediye Başkanı aday adayı olan Mahir Doğan çalışmalarını sürdürüyor. Genç, dinamik ve dürüstlüğüyle Avcılar’da sevilen biri olan Mahir Doğan, yapacağı tüm çalışmaların hak ve halk için olacağının altını çizdi.

Bu süreçte CHP Parti’de Belediye Başkanlık görevini en fazla isteyen aday adayı olarakta ön plana çıkan Mahir Doğan gece gündüz demeden çalışmalarıyla Avcılar’da atom karınca olarak tanınmaya başlandı.

PROJELER HEYECANLANDIRDI

İlçe adına büyük projelere imza atacağını ifade eden Mahir Doğan stantlarında bulunan gönüllüleri, hem Doğan’a destek istiyor hem projelerin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlıyor. Doğan’ın projelerinden en dikkat çekenleri ise kapalı otoparkla trafik sorununu en aza indirgenmesi diğeri ise her doğan çocuk için bir fidan dikilmesi oldu.

Pozitif çevre mutlu insan demek olduğunun vurgusunu yapan Mahir Doğan, “Avcılar ilçemizin yeşilliğini arttıracağız. Avcılar’da doğan her çocuk için bir fidan dikeceğiz. İster bahçesine isterse ayırdığımız orman bahçesine her yeni doğan çocuğumuz için bir fidan dikeceğiz.” sözlerinin altını çizdi.

Etiketler
Avcılar Seçim