Denizli adayı Ümit Bahtiyar'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Millet İttifakı’nın Denizli’deki Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar dün İYİ Parti ve CHP'yi ziyaret etti, genel başkanlar ile görüştü.

Denizli adayı Ümit Bahtiyar'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Millet İttifakı’nın Denizli’deki Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, dün Ankara’da İYİ Parti Grup Toplantısında adaylığının resmi olarak ilan edilmesinin ardından ittifakın iki lideri ile ayrı ayrı görüştü.

Denizli Ekspres'in haberine göre ilk olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve genel başkan yardımcıları ile görüşen Bahtiyar akşam saatlerinde de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın da hazır bulunduğu görüşmede Kılıçdaroğlu, Denizli’de seçimin kazanılacağına dair inancını yineledi.

Görüşmelerin ardından bir açıklama yapan Ümit Bahtiyar, "Genel Başkanımızın duasını ve talimatlarını aldık. Bu doğrultuda seçim kampanyamızı rakipleri karalayarak değil, kendimizi ve yapacaklarımızı anlatarak birleştirici söylemlerle sürdüreceğiz...GÜÇ BİRLİĞİ ile Denizli'de değişimi gerçekleştirmek hedefimizdir. CHP Genel Başkanı Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret ettik. Kampanya sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Başarı dileklerini ve desteklerini aldık” dedi.

Etiketler
Denizli İYİ Parti İttifak Millet İttifakı