CHP'li Merve Öztopaloğlu'ndan kadınlara büyük müjde

CHP'li Merve Öztopaloğlu, "Güçlü Kadın Güçlü Toplum için Beşiktaş Belediyesi'nin 7 Hedefi"ni açıkladı.

CHP'li Merve Öztopaloğlu'ndan kadınlara büyük müjde

Yerel seçimlerde CHP'nin kalesi konumundaki İstanbul'un Beşiktaş ilçesi için Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan CHP'li Merve Öztopaloğlu Beşiktaşılara müjdeyi verdi.

Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Göreve geldiğimizde “Güçlü Kadın Güçlü Toplum” felsefesiyle Beşiktaş’ta hayata geçirmek istediğimiz yedi temel hedefimiz var." diyen Öztopaloğlu "Güçlü Kadın Güçlü Toplum için Beşiktaş Belediyesi'nin 7 Hedefi"ni açıkladı

İşte Öztopaloğlu'nun o paylaşımı:

CHP'li Merve Öztopaloğlu'ndan kadınlara büyük müjde - Resim : 1

Merve Öztopaloğlu "Güçlü Kadın Güçlü Toplum" başlığı altındaki projelerinden biri olan "Kadınlara Öncelikli İstihdam" projesini de açıkladı.

Öztopaloğlu resmi Twitter adresinden yaptığı paylaşımda "Beşiktaş'ta kadınlara yönelik Mesleki Eğitim Kursları işgücü piyasasındaki ihtiyaca yönelik olarak düzenlenecektir. İstihdam garantili bu kursları takiben kadınların istihdamı iznelecektir. Beşiktaş Belediyesi'ne ait sosyal tesislerde öncelikle kadınlar istihdam edilecektir. Evinde yarı zamanlı olarak çalışmak isteyen kadınlarımızın istihdam edilmelerini sağlayacak Kadın İstihdamı Bilgi Sistemi kurulacaktır." ifadesini kullandı.

CHP'li Merve Öztopaloğlu'ndan kadınlara büyük müjde - Resim : 2

Etiketler
Beşiktaş