CHP'de Seyhan Belediye Başkanlığı'na bir aday daha

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesinden sonra Seyhan Belediye Başkanlığı'na aday adayları da çıkmaya başladı.

CHP'de Seyhan Belediye Başkanlığı'na bir aday daha

Eğitimci - Öğretmen Hüseyin Orhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) çatısı altında Seyhan Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu açıkladı.

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adaylığı’na ilişkin açıklama yapan Hüseyin Orhan, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın Seyhan’a çok önemli hizmetler sunduğunu, bunun karşılığı olarak da Adana’yı topyekün kucaklayacak bir yapıya sahip olduğunu vurguladı.

Zeydan Karalar’ın ekibinde yer almanın verdiği gurur, anlayış ve saygı çerçevesinde bugüne kadar herhangi bir açıklama yapmadığını ifade eden Hüseyin Orhan, “Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Seyhan ve diğer ilçelerde de CHP’nin başarılı olacağına ve sosyal demokrat anlayışın kenti daha çağdaş bir konuma ulaştıracağına inanıyorum” dedi.

CHP'de Seyhan Belediye Başkanlığı'na bir aday daha - Resim : 1Hüseyin Orhan

“BAŞARILI ÇALIŞMALARA YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ”

Seyhan’ın merkezinde yaşayan nüfusun heterojen bir yapıya sahip olduğunu, Adana’da birçok etnik kökenden insanların yaşadığını ve bunun da Adana için önemli bir kültürel zenginlik olduğunu ifade eden Orhan, “Zeydan Karalar’ın başarılı çalışmalarına yenilerini ekleyeceğiz. Devam eden projeleri de zamanında tamamlamak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Türkiye’nin 53 kentinden daha büyük konumdaki Seyhan İlçe Belediyesi’nin CHP açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Eğitimci Hüseyin Orhan, “Seyhan’da 4.5 yıllık süre zarfında çok güzel işler yapıldı. İlçenin çehresi değiştirdi. Bizler de genç kadrolar olarak dinamik bir yapıyla güzel işlerin devamını sağlayacak, kültür-sanat, spor, eğitim, üretim, isthidam ve sosyal belediyeciliğin gerektirdiği tüm unsurları göz önüne alarak hareket edeceğiz” dedi.

GENÇ BİR EKİPLE YOLA ÇIKTI

Mimar, mühendis, şehir plancısı, eğitimci, öğretmen, iş insanı, öğrenci, emekli, kadınlar ve gençlerden oluşan geniş ve nitelikli bir ekiple yola çıktığını vurgulayan Hüseyin Orhan, Seyhan’daki CHP bayrağını toplumun tüm kesimlerinin desteğiyle daha yukarıya çıkarmakta iddialı olduğunu dile getirdi.

Seyhan’ın güney mahallelerinde özellikle eğitim çalışmalarıyla dikkat çeken, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın toplumsal belediyecilik anlayışına uygun hareket eden, Dinamik Dershaneleri kurucusu ve Seyhan İmar A.Ş. Genel Müdür Vekili Hüseyin Orhan, Adana’da binlerce gencin öğretmenliğini yapmanın yanı sıra halihazırda dinamik bir yapıyla ve gençlerden oluşan arkadaşlarıyla Seyhan’ın 96 mahallesinde 4.5 yıl boyunca çalışma gerçekleştiren ve her mahallede izi olan Hüseyin Orhan, toplumun tüm kesimlerinden destek göreceğine inanıyor.

“HEMŞEHRİLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Seyhan İlçe Belediyesi’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın kazanılması açısından en önemli konumda yer aldığının bilinciyle hareket edeceğini belirten Hüseyin Orhan, “Din, dil, renk, ırk ayrımı yapmadan her vatandaşımıza eşit mesafede olacağız. Sosyal belediyecilik anlayışının Seyhan’da daha çok ivme kazanması için sivil toplum örgütleriyle ortak hareket edeceğiz. Hemşehrilerimizle birlikte Adanamızı daha çağdaş bir yapıya kavuşturmak istiyoruz” dedi.

Etiketler
Adana Zeydan Karalar