Erdoğan'dan Bahçeli'nin '3 büyükşehir geri vitesine' ilk yorum

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamaları hakkında konuştu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin belediye başkan adaylarını açıkladığı toplantıda konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Yerel seçimlere kendi adaylarımızla, kendi amblemimizle gireceğiz" açıklamasından sonra Saray'da AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası "MHP, İstanbul’un yanı sıra Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkan adaylarını da göstermeyecek" sözlerine Erdoğan'dan ilk yorum geldi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bugüne kadar girdiğimiz seçimlerde tercihini partimizden yana kullanan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sandıktan kendisine çıkan her bir oyu sahiplenerek tüm vekillerimize, belediye başkanlarımıza, sandık müşahitlerimize gönülden teşekkür ediyorum.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçeli'ye Cumhur İttifakı'na olan bağlılğıını bugün bir kez daha ifade ettiği için teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile gücü artan Türkiye inşallah 2023'e bu heyecanla ulaşacaktır. Özellikle 31 Mart seçimlerinin Cumhur İttifakı'nın karşısında yer alan Sayın Bahçeli'nin ifadesiyle 'zillet ittifakı' karşısında yükümüzün ne kadar ağır olduğunu ifade etmek istiyorum.

Zira bu malum ittifakın içinde vatanseverliğe karşı ne ararsanız var.

Etiketler
Devlet Bahçeli Recep Tayyip Erdoğan