Erdoğan'dan Yunanistan açıklaması: 'Ne yaparsan yap, biz gereği neyse yapmaya hazırız'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı ile Uluslararası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'dan Yunanistan açıklaması: 'Ne yaparsan yap, biz gereği neyse yapmaya hazırız'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı ile Uluslararası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni'ne katıldı.

Erdoğan'ın burada yaptığı açıklamalar şöyle:

''Mazluma yardımda bir numarayız. Amerika batı falan değil, 1 numara biziz. 'Dünya 5'ten büyüktür' derken de inancımızın bize emrettiği bu anlayışımızı ifade ediyoruz. Türkiye denilince akla ekonomisi, savunması yanında vicdanı, merhametiyle, ilkeli duruşuyla öne çıkan bir ülke geliyor.

Yunanistan'ın başbakanı ABD'den yardım istiyor Türkiye'ye karşı. Ne yaparsan yap, biz gereği neyse yapmaya hazırız. Dünyaya reçete olarak sunulan materyalist anlayışın çözüm olmadığı her gün geçtikçe anlaşılıyor.

Materyalist düşüncelerin çare olmadığı felakete sürüklediği gün geçtikçe daha iyi anlaşılıyor. Toplumun yapı taşı olan aile müessesinin büyük bir saldırı altında olduğunu görüyoruz. bizim aile yapımızı tehdit etmeye çalışıyorlar. Milleti millet yapan güçlü ailelerdir. ''

Etiketler
Yunanistan