Mustafa Sarıgül çıldırdı, Oğuzhan Uğur yanıtladı: Başkanım ortam sizin

Babala TV Youtube kanalında "Mevzular Açık Mikrofon" programını yapan Oğuzhan Uğur, Mustafa Sarıgül'ün kendisi ile ilgili çektiği videoya cevap verdi.

GERÇEK GÜNDEM

Babala TV YouTube kanalında program yapan Oğuzhan Uğur, siyasi parti temsilcilerini ağırlamasıyla ilgi odağı oldu. Son olarak programında “Bundan sonraki konuk kim olsun?” diye soran Uğur’a izleyicilerden biri “Mustafa Sarıgül” dedi. Bunun üzerine “Sarıgül diyen kim?” diye soran Uğur “Ne soracaksın mesela ona?” diyerek yanıt verdi.

SARIGÜL’DEN VİDEO

Sosyal medyayı etkin kullanan siyasi isimlerden biri olan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, konuyla ilgili sorulan bir soruya sert yanıt verdi. Sarıgül “Başkanım neden Babala TV’ye çıkmıyorsunuz?” sorusuna açtı ağzını yumdu gözünü. “Ben bu sorunu sorulmamış olarak kabul ediyorum” diyen Sarıgül “Siyasi parti başkanları hiçbir şeyden korkmaz. Babala TV’de o programı yapan çocuk Oğuzhan mı ne zıkkımsa, çağırsın gideyim. Oğuzhan, çağır beni kardeşim istediğin en kazık soruları sor. Hangi soruları sordurtacağını biliyorum, o tuzakları da sen kurarsın. Benim yaptığım hiçbir hizmete teşekkür etmedin, çünkü senin gibi okumuş cahillerin şükretme kültürü yok.” diyerek çok sert tepki gösterdi.

OĞUZHAN UĞUR YANIT VERDİ

Sarıgül’ün çıkışını sosyal medyada gören Oğuzhan Uğur, paylaşıma yanıt verdi. Uğur, verdiği yanıtta “Başkanım bekliyoruz. Ortam sizin.” dedi.

Mustafa Sarıgül çıldırdı, Oğuzhan Uğur yanıtladı: Başkanım ortam sizin - Resim : 1

Mustafa Sarıgül çıldırdı, Oğuzhan Uğur yanıtladı: Başkanım ortam sizin - Resim : 2

Etiketler
Babala TV Mustafa Sarıgül Oğuzhan Uğur YouTube