Erdoğan, çocuklarının tamamını yurtdışında 'iş insanı' bursuyla okuttuğunu unuttu

Erdoğan, bugün yaptığı açıklamalarda ''Kendi evlatlarını Brüksel’e Washington’a gönderip en iyi eğitim kurumlarında okutup lüks içinde yaşattılar'' demişti. Erdoğan çocuklarının tamamının yurt dışında okuduğunu unuttu.

Erdoğan, çocuklarının tamamını yurtdışında 'iş insanı' bursuyla okuttuğunu unuttu

GERÇEK GÜNDEM - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Yeni Yurtlar Kampüsü'nde, 105 yeni yurt binası açılış töreninde yaptığı konuşmada; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef almış; ''Kendi evlatlarını Paris’e Londra’ya, Brüksel’e Washington’a gönderip en iyi eğitim kurumlarında okutup lüks ve şatafat içinde yaşattılar; Anadolu ve Trakya’nın pırlanta gibi çocuklarını ise fakirliğe, cahilliğe hatta göz göre göre ölüme ittiler. Biz bu oyunu bozduk'' demişti.

ÇOCUKLARININ YURT DIŞINDA OKUDUĞUNU UNUTTU

Ancak Erdoğan kendi çocuklarının tamamının yurt dışında eğitim aldığını unuttu.

Erdoğan büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan İngiltere'de, Necmettin Bilal Erdoğan, Sümeyye Erdoğan ve Esra Erdoğan ise ABD'de eğitim almıştı.

ÇOCUKLARINA ABD'DE OKUL BAKTI

Erdoğan 2000 yılında iki çocuğuna okul bakmak için ABD'yi ziyarete bile gitmişti.

İŞ İNSANI İKİ ÇOCUĞUNUN MASRAFLARINI KARŞILADI

Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak'ın İngiltere'deki eğitim finansörü olan ünlü Ramsey giyim mağazalarının sahibi Remzi Gür, ABD'de okuyan Esra'nın da masraflarını karşılamıştı.

Etiketler
Lüks