Erdoğan muhalefeti nasıl hedef alacağını şaşırdı, asılan pankartı okumakla yetindi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çorum'daki açılış töreninde yaptığı konuşmada; asılan bir pankartı okudu.

Erdoğan muhalefeti nasıl hedef alacağını şaşırdı, asılan pankartı okumakla yetindi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Altılı masaya yüklenmek için bu kez asılan pankartları okuyan Erdoğan, ''Bir poster görüyorum. Altılı masa menüsü diyorlar. Herhalde siz bu menüyü görmüşsünüzdür. Ne var masada yalan çorbası var, koltuk kebabı var, kandil dolması var, laf salatası var. Başka Selo kahvaltısı var. Başka Washington portakalı var. Ye yiyebildiği kadar.

Burada da yine çok enteresan: Leblebi koydum tasa, doldurdum basa basa, ağzınızla kuş tutsanız, size oy yok altılı masa'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

''Birileri çıkacak şu sevdaya çamur atmaya kalkacak. Yine birileri çıkacak aramızdaki muhabbete laf söyleyecek. Varsın onlar bizim birbirimizi sevmemizin sırrına eremesinler. Varsın onlar bizim bu yola canımızı, yüreğimizi koyduğumuzu idrak edemesinler.

CHP ve arkadaşları sabah akşam birbirlerine laf yetiştiriyor. Şimdi koyun kuzuda yüzde 25 indirim yaptık. Büyük baştada yüzde 30-35 indirime gidiyoruz. 40 üründe indirime gidiyoruz. Tarım Kredi Kooperatifleri'nden alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Bazı zincir marketlerde kendini buna göre, ayarlayacak.

CHP ve şurekası bundan sonra arkadan nal toplayacaklar, nal. Zaten yaptıkları birşey yok sadece laf, laf, laf. Hepsini aşacağız. Bu arada Türkiye'nin çıkarlarını gözetmekten başka bu iktidarın bir amacı yok.

Ama CHP'li belediyelerdeki ahlaksızlık, yolsuzluk olayları almış başını gidiyor. Bunun mesleği bu. Şimdi ise koltuktan şimdi kalkamıyor.

Hizmetleri ile konuşulmak yerine her gün yeni bir skandalla ülkenin gündemini meşgul ediyorlar.

Bay Kemal'in çok farklı özellikleri var. En önemli özelliği ise SSK'nın başındayken hastanelerimizi ne hale getirdiklerini biliyorsunuz değil mi? Şimdi bunlar bu tür adımları da atacak durumda değilleri. Gittikleri her yerde yalan, yanlış. Geçen gün çıkmış kürsüde işsizlikle ilgili bir iddia ortaya atıyor ama rakamları bile söylemiyor. Elektriğe kafasına takmış kendini günlerce karanlığa mahkum etmişti. Şimdi anlıyoruz ki sadece milleti değil, evlerine misafir oldukları kişileri de aldatmışlar. Vaatlerde bulunarak utanmadan insanları siyasi şovlarına alet etmişler. Kim var bunların arasında HDP. Kim var İP. Kim var kendisi ve yanında ufak tefek birileri.

İç Anadolu'ya gelince Kandil'i yerle bir etmekten bahseden Bay Kemal, Ankara'ya dönünde HDP'nin karşısında kağıttan kaplana dönüyor. Bay Kemal, bu terör örgütlerinden sana yar olmaz.

Karşımda mesai arkadaşım Erol'u görüyorum, yanında yavrusu Abdullah Tayyip'i görüyorum. ''

Etiketler
Çorum Muhalefet Sıla