Vali Yardımcısı Fenerbahçe'nin sloganına böyle sahip çıktı: Umarım Putin'i anlamak zorunda kalmayız!

Fenerbahçe'nin attığı Putin tezahüratına sahip çıkan Vali Yardımcısı Özmen, "Sınırımızın 20km ilerisi dünyanın en büyük cephaneliğine döndü. Umarım Putin'i anlamak zorunda kalmayız!” dedi.

Vali Yardımcısı Fenerbahçe'nin sloganına böyle sahip çıktı: Umarım Putin'i anlamak zorunda kalmayız!

GERÇEK GÜNDEM - Fenerbahçe’nin dün Dinamo Kiev’le oynadığı maç sırasında bir grup Fenerbahçeli taraftarının “Vladimir Putin” tezahüratları güne damgasını vurdu.

Ukrayna’da yaşayan ve kendisini Kırım Türkü olarak tanıtan Gulsum Khalilova, Twitter’dan “Fenerbahçe'nin bazı taraftarları Ukrayna'da savaşın emrini veren ve şehirleri bombalayan Putin'in Tezahüratını yaparak hem bölgedeki Kırım Türklerini utandırdılar, hem de barışın sembolü olması gereken FB takımını dünyada Rezil duruma düşürmeye çalıştılar” paylaşımında bulundu.

VALİ YARDIMCISI ÖZMEN: UMARIM PUTİN’İ ANLAMAK ZORUNDA KALMAYIZ

Gulsum Khalilova’nın paylaşımına Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen tepki gösterdi. Özmen, “Sen kimsin de Fenerbahçe’nin adını ağzına alıyorsun hadsiz! Gençler istediği sloganı atar sen hangi sıfatla utanmadan Türkçe yazarak Türk vatandaşlarına had bildiriyorsun!” ifadelerini kullandı.

Vali Yardımcısı Özmen, Türkiye’nin dış politikada yaşadıklarına da değindiği ve “Dün Ukrayna'yı galeyana getirenler, bugün dünyanın silahını Yunanistan'a yığıyorlar! Sınırımızın 20km ilerisi dünyanın en büyük cephaneliğine döndü. Umarım Putin'i anlamak zorunda kalmayız!” dedi.

Özmen paylaşımını şu ifadelerle sürdürdü:

“Ben Kırım'ı Ukrayna zamanında baştan sona gezdim. Ukrayna en ufak bir yatırım yapmıyordu. Kırım Ukrayna'dan 100 yıl gerideydi. Üstelik Türk liderlere zulmediyorlardı. Bu hanım gitsin önce bundan utanç duysun!”

Vali Yardımcısı Fenerbahçe'nin sloganına böyle sahip çıktı: Umarım Putin'i anlamak zorunda kalmayız! - Resim : 1

Etiketler
Fenerbahçe