'Eski AKP'li bakan parti kuruyor' iddiası: İlk toplantıdan görüntüler sızdı; Ankara'da parti binası arıyorlar

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in yeni parti kurma hazırlığında olduğu ve Ankara’da parti binası aradığı öne sürülürken; toplantıların eski AKP'li bir milletvekilinin ofisinde yapıldığı iddia edildi.

'Eski AKP'li bakan parti kuruyor' iddiası: İlk toplantıdan görüntüler sızdı; Ankara'da parti binası arıyorlar

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun ardından AKP'den ayrılan bir grubun daha parti kurma girişimlerine başladığı öne sürüldü.

Oda TV'de yer alan habere göre, 'takla at' sözü ile bilinen Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, parti kurmak için harekete geçti.

Ayrıca Şahin’in yeni partisi için Ankara’da bina arayışında olduğu da öne sürülen iddialar arasında.

PARTİNİN İKİNCİ İSMİ ESKİ AKP'Lİ VEKİL

Şahin'in kurmayı planladığı partinin ikinci adamının eski DYP ve AKP Milletvekili Saffet Kaya olduğu ve partinin toplantı ve özel görüşmelerinin Kaya'nın ofisinde yapıldığı bildiriliyor.

Saffet Kaya’nın ofisinde yapılan İdris Naim Şahin’in başkanlığındaki ilk toplantıya katılan isimler ise şöyle:

Kayseri’den İşadamı Halil İbrahim Çevik, Bursa’dan Dursun Akdağ, Halil İbrahim Kara ve Saffet Kaya.

İlk toplantıdan alınan görüntü ise şöyle:

'Eski AKP'li bakan parti kuruyor' iddiası: İlk toplantıdan görüntüler sızdı; Ankara'da parti binası arıyorlar - Resim : 1

TAKLA SÖZÜYLE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, görevi sırasında 2012 yılında, Erzurum'da 5 TEDAŞ işçisinin öldüğü gölette incelemelerde bulunduktan sonra Pasinler'e gitmiş; Şahin, kendisini gördüğü için sevindiğini belirten bir vatandaşa, "Nereden bileyim sevindiğini, hadi bir takla at, oyna da göreyim" demişti.

Etiketler
Ankara İdris Naim Şahin Milletvekili