Gültekin Uysal: Sayın Kılıçdaroğlu, bugünkü fotoğrafın arkasında en büyük emeğin sahibidir!

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal 6 muhalefet partisinin Ankara'da gerçekleştirdiği tarihi zirve hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Fox TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katıldı.

Gültekin Uysal, 6 muhalefet partisinin Ankara'da gerçekleştirdiği tarihi zirve hakkında konuştu.

12 Şubat'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Ahlatlıbel’deki Çankaya Belediyesi Tesisleri’nde buluşmuştu.

"MEMLEKET DİYE BİR MESELEMİZ VAR"

Gültekin Uysal, "Memleket diye bir meselemiz var. Milletimizin beklentisi her şeyin önünde. Toplumların derin değişimler yaşadıkları dönemleri olur. " değerlendirmesiyle zirveyi yorumladı.

Gültekin Uysal, "Türkiye istikametini kaybetmiş bir ülke görüntüsü veriyor. Biz nereden geldiğimizi, nereye gitmek istiyoruz. Öncelikli olarak 85 milyonu refah içinde yaşatabilmek. Demirel'in memleketi Isparta 5 gün elektriksiz bırakıldı." dedi.

"EN BÜYÜK EMEK SAYIN KILIÇDAROĞLU'NUNDUR"

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun muhalefet liderlerinin zirvesindeki emeğine teşekkür etti.

Gültekin Uysal, "Özellikel bu son süreçte kendisi genel başkan olduğu andan itibaren hem CHP'ye karşı tarihsel ön yargı barajlarını indirmek, sadece oyunu aldığı kitleler değil onun dışında toplumun merkez parti olarak rızasını gözetecek bir uslupla bu noktaya geldi. Eğer bugün bu fotoğraf varsa bunda en büyük emek sayın Kılıçdaroğlu'nundur." ifadelerini kullandı.

Etiketler
Ankara Gültekin Uysal Muhalefet