Erdoğan: Adam kendine göre taktik yapıyor, ben 22:00'de televizyona çıkacağım onun da 22:00'de Youtube'u var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun’da Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni'nde konuştu.

Giresun’da Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Adam kendine göre taktik yapıyor, saat 22:00'de ben televizyona çıkacağım, onun da 22:00'de kendisine göre Youtube'u var, cumhurbaşkanını susturacak" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bakıyorsunuz öyle bir ana muhalefet var ki, yalandan geçilmiyor. Ulaştırma Bakanım gayet güzel ağzının payını verdi. Kendine ait bir kanalı var, kendince Cumhurbaşkanını susturacak. 'Seviyesine inme' diyorlar bir de ona. Milletin seviyesine inilmez, çıkılır.

2023 bir dönüm noktasıdır. Burada hep beraber birlikte çalışmaya var mıyız? Siz varız dedikten sonra bitmiştir çünkü bu ülkede yapacak daha çok işimiz var.

'Doğalgazımız var, tedbirlerimizi aldık'

İran'dan gelen doğalgaz akışının kesilmesiyle ilgili Erdoğan "Doğal gazımız var çok şükür. Muhalefetin iddialarının aksine Tuz Gölü'nde doğal gaz depomuz var. Böyle bir sıkıntımız yok, tedbirimizi aldık, biz AK Parti'yiz" dedi.

Etiketler
Giresun Konut YouTube