Sabah'ın başyazarından 'fanteziler': Kılıçdaroğlu'nu Amerika'ya versek, buna karşı Gülen'i de alıp Ankara'ya getirsek...

Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, 'fantezi' olarak nitelediği yazısında "Kemal Kılıçdaroğlu'nu Amerika'ya versek, buna karşı ceza vermeyeceğimize söz vererek Fetullah Gülen'i de alıp Ankara'ya getirsek... Bu şekilde her şey gerçek olur" dedi.

Sabah'ın başyazarından 'fanteziler': Kılıçdaroğlu'nu Amerika'ya versek, buna karşı Gülen'i de alıp Ankara'ya getirsek...

"Bir bakarsınız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönettiği Cumhuriyet Halk Partisi kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir" şeklindeki ifadesi iktidara yakınlığıyla bilinen gazetecilerin bile tepkisini çeken Sabah başyazarı Mehmet Barlas, 'fantezi' olarak nitelediği yazılarına bir yenisini daha ekledi.

Pensilvanya'daki Fethullah Gülen'in CIA desteğiyle sadece Türkiye'nin değil, pek çok ülkenin iç güvenlik dengesini bozduğunu söyleyen Barlas, bu sırada PKK lideri Abdullah Öcalan'ın 1999 yılında ABD tarafından Türkiye'ye teslim edildiğini anlattı. Barlas, şöyle devam etti:

'CEZA VERMEYECEĞİMİZE SÖZ VERİRİZ'

"Şimdi 1999'u yeniden gerçekleştirsek, mesela Kemal Kılıçdaroğlu'nu Amerika'ya versek ve orada bir çiftliğe yerleştirseler, buna karşı ceza vermeyeceğimize söz vererek Fetullah Gülen'i de alıp Ankara'ya getirsek... Bu şekilde her şey gerçek olur. Hayallerle kendimizi avutamayız.

'AMERİKA İLE DİYALOĞUMUZ KILIÇDAROĞLU VASITASIYLA DAHA İÇTEN DEVAM EDER'

Amerika ile diyaloğumuz Kemal Kılıçdaroğlu vasıtasıyla daha içten devam eder.
Fetullah Gülen de Türkiye'deki seçimlerin sonucuna saygılı olur. Çünkü Amerika'ya böyle bir söz vermiş olarak Türkiye'ye gelir. Bu yazdıklarım fantezi. Sanki Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye verilmesi, Fetullah Gülen'in ise Amerika'ya yerleştirilmesi fantezi değildi. Ne dersiniz?"

Etiketler
Ankara Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Barlas