Meral Akşener'in Erdoğan'a yönelik eleştirilerine Ömer Çelik'ten tepki

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup toplantısında Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Meral Akşener'in Erdoğan'a yönelik eleştirilerine Ömer Çelik'ten tepki

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında Erdoğan'a yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.

Çelik yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız hakkında siyasi muhalefet kavramıyla asla bağdaşmayacak şekilde çirkin ifadeler kullanılması siyasi ahlakla bağdaşmaz" ifadelerini kullandı.

Çelik'in açıklamalarının ilgili bölümü şöyle:

"Bugün İyi Parti Genel Başkanı Sn Akşener’in düzenlediği grup toplantısında, Sn Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı ifadeleri kınıyoruz. Sn Cumhurbaşkanımız hakkında siyasi muhalefet kavramıyla asla bağdaşmayacak şekilde çirkin ifadeler kullanılması siyasi ahlakla bağdaşmaz.

Bu açıklamalarda ABD Başkanı Biden’a tepki göstermek değil Biden üzerinden Sn Cumhurbaşkanımızı hedef almak gibi bir kasıt açıkça kendisini göstermektedir. Biden’dan daha çok Cumhurbaşkanımızı hedef alan ifadeler kulanılmasının maksadı açıktır.

Kendi siyasi müttefikleri HDP doğrudan milletimize soykırım iftirası ile yüzleşmeyi önerirken sustular. Bütün enerjilerini dışardan gelen her saldırıyı Cumhurbaşkanımıza karşı kullanmak için harcıyorlar."

NE DEMİŞTİ?

Akşener, "Türk devletini idare eden birine vatan nedir anlatmak zorunda kalmak için utanç duyuyorum. Baş müteahhit Erdoğan, vatanı da kupon arazi zannediyor" diye konuşmuştu.

Etiketler
Meral Akşener İYİ Parti Ömer Çelik