CHP'nin '128 milyar dolar nerede?' sorusuna bir yanıt da Saray'dan geldi

İletişim Başkanı Altun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda CHP'li yöneticilerin Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'a yönelik eleştirileri hakkında "Siyaset adı altında dedikodu yapıyor, iftira atıyor, seri halde yalan söylüyorlar" dedi.

CHP'nin '128 milyar dolar nerede?' sorusuna bir yanıt da Saray'dan geldi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhuriyet Halk Parti'li (CHP) yöneticilerin Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'a yönelik eleştirilerine sosyal medyadan yanıt verdi.

Altun, yaptığı açıklamada, "Bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyorum. Siyaset adı altında dedikodu yapıyor, iftira atıyor, seri halde yalan söylüyorlar. Bunu da içlerindeki marazları, arızaları, utanılacak eylemleri gizlemek için yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

CHP'nin '128 milyar dolar nerede?' sorusuna bir yanıt da Saray'dan geldi - Resim : 2

Ne olmuştu?

CHP, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak için 7 soru sordu.

“Türkiye’nin gerçek gündemi ekonomik buhrandır” denilen açıklamada, “128 milyar dolar nereye ve kimlere gitti? Berat Albayrak neden istifa etti? Bakan Albayrak'ı kimler susturuyor?”Ardından Berat Albayrak, CHP'ye dava açacağını açıkladı.

Etiketler
Berat Albayrak istifa Berat Albayrak Saray Hazine ve Maliye Bakanı