Meral Akşener'den İsmail Koncuk ve Ümit Özdağ hakkında ilk değerlendirme

Meral Akşener, Ümit Özdağ'ın ihraç edilmesi ve İsmail Koncuk'un istifa etmesi hakkında açıklama yaptı.

Meral Akşener'den İsmail Koncuk ve Ümit Özdağ hakkında ilk değerlendirme

GERÇEK GÜNDEM - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu'nun ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

Akşener, Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un İYİ Partiden istifa etmesi ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın İYİ Parti'den ihraç edilmesi hakkında açıklama yaptı.

www.gercekgundem.com'un haberine göre, Meral Akşener'in açıklaması şöyle oldu:

"Sayımız 36’ya düştü. Bütün bunların her birine elbette üzülüyorum. Herhangi bir milletvekili arkadaşımızı bir kenara bırakın normal bir üyemizin dahi istifa etmesi son derece bizi üzen bir durumdur.

İstifa ile ilgili bir irade beyanında bulunmuş bir arkadaşımızı incitecek herhangi bir söz kelime sarf etmedim. Aynı noktada durmaya devam edeceğim. Sayın Özdağ konusu ise, keşke böyle olmasaydı.

Sayın Özdağ’ın beni partimizi ve başkanlık divanının neredeyse yarısını izam eden iftira boyutundaki pek çok söylemleri nedeniyle kendisini Merkez Disiplin Kurulu partiden ihraç etme kararı vermiştir.

Şu anda ayrıntılarını gerçekten bilmiyorum çünkü misafirim vardı. Herkes için hayırlı olsun diyorum ama üzüldüğümü ifade etmek isterim."

Etiketler
Ümit Özdağ Meral Akşener