Formula 1'de gazoz verilmesini savunan Erdoğan'ın danışmanının gece kulübünde fotoğrafları ortaya çıktı

Formula 1 yarışında pilotlara şampanya yerine gazoz benzeri alkolsüz içecek verilmesini savunan İsmail Cesur'un gece kulüplerinde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Formula 1'de gazoz verilmesini savunan Erdoğan'ın danışmanının gece kulübünde fotoğrafları ortaya çıktı

Formula 1 yarışında pilotlara şampanya yerine gazoz benzeri alkolsüz içecek verilmesini ‘Formula 1, çoğunluğu Müslüman olan ülkelerde kendisi böyle bir hassasiyet gözetiyor.

Malezya, BAE, Bahreyn… Aynı durum bu ülkelerde de oldu/oluyor’ diyerek açıklayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsmail Cesur’un Üniversite Öğrenimini yurtdışında geçirdiği yıllara ait gece kulübü fotoğrafları ortaya çıktı.

İstanbul’da 9 yıl aradan sonra düzenlenen Formula 1 yarışı ilk olarak yarış pistindeki sorunlarla gündeme geldi. Yarış pistindeki sorunlardan sonra Mercedes Formula1 Takım Patronu Toto Wolff’un podyuma çıkan yarış pilotlarına şampanya yerine gazoz verildiğini açıklaması çok konuşuldu.

Sosyal medyadaki eleştirilere tepki göstererek cevap veren Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur ”Podyumda gazlı içecek meselesini de ‘rezalet’ olarak niteleyen bazı çevreler bilsin ki asıl rezil olan bu saçma yaklaşımdır. Formula 1 çoğunluğu müslüman olan ülkelerde kendisi böyle bir hassasiyet gözetiyor. Malezya, BAE, Bahreyn… Aynı durum bu ülkelerde de oldu/oluyor” dedi.

Cesur'un fotoğraflarına Jurnaltr'den Onur Dalar ulaştı.

Etiketler
Formula 1 Şampanya