Canan Kaftancıoğlu'ndan dolandırıcılık uyarısı

Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ismi kullanılarak yapılan dolandırıcılıklara karşı uyardı.

Canan Kaftancıoğlu'ndan dolandırıcılık uyarısı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu dolandırıcıların kendisinin adını kullanılarak yurttaşlara kitap satışı yapılmaya çalışıldığını öğrendiğini ve bu kişilere kesinlikle itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama şöyle oldu:

"Son günlerde vatandaşlarımızı arayarak ya da kapısını çalarak ismimi referans gösteren ve kitap satışı yaptığını söyleyen dolandırıcılar olduğunu üzülerek öğrendim.

İsmimi kullanrak sizden bağış ya da satış karşılığı para talep edenlere asla itibar etmeyiniz ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bildiriniz. Sizlerden partimiz ya da şahsım adına bağış talep edenlerle ya da sizlere satış yapmak isteyenlerle karşılaştığınızda bilgi için chpistanbul@chpistanbul.org.tr'ye mail atabilirsiniz.

Şahsım adınıza hiçbir satış ya da bağış faaliyeti olmadığının bir kez daha altını çizerek söz konusu dolandırıclar hakkında suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım."

Etiketler
Canan Kaftancıoğlu