Ahmet Takan Saray'daki 'kavgayı' yazdı: Çalışanlara 'illallah' dedirtircesine itişip kakışıyorlarmış

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın, Dışişleri Bakanlığı koltuğuna talip oldukları için kavga halinde olduklarını yazdı.

Ahmet Takan Saray'daki 'kavgayı' yazdı: Çalışanlara 'illallah' dedirtircesine itişip kakışıyorlarmış

Korkusuz yazarı Ahmet Takan bugünkü köşe yazısında, siyaset kulislerinden aldığı çok çarpıcı bir iddiayı yazdı.

Takan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın arasında uzun süredir bir sürtüşme yaşandığını bunun sebebinin de Dışişleri Bakanlığı koltuğu olduğunu öne sürdü.

"Saray kulislerinden aktaralım" diyen Takan, "Fahrettin Altun ile İbrahim Kalın’ın arası epeydir fena halde açıkmış. Birbirleri ile direk olarak kavga etmeseler bile adamları üzerinden gizliden gizliye kavga eder dururlarmış." ifadelerini kullandı.

Takan, kavganın sebebini ise şöyle özetledi:

"Şimdi kemerlerinizi bağlayın!.. Altun ile Kalın’ın aralarındaki, büyük çekişmenin sebebi de Dışişleri Bakanlığı koltuğu yüzündenmiş. İkisi de Dışişleri Bakanlığı’na talip olduğu için saray içinde sürekli itişip kakışıyorlarmış. Hem de saray çalışanlarına “illallah” dedirtircesine. Kalın, sarayda kapalı kapılar ardından Fahrettin Altun ve taraftarlarından gelen salvoları alttan alsa da için için pek sinirleniyormuş. Söz konusu videoyu da epey bir söylenerek yayından kaldırtmış…

Vallahi de billahi de çok enteresan!.. Bu kılavuzların verdiği akıllarla Suriye’de halimiz ortada.. Libya’da halimiz ortada… Doğu Akdeniz’de halimiz ortada.. Irak’ta halimiz ortada… Ege’de halimiz ortada… Kılıç ile hutbe gazı tutmadı… Karadeniz’den gaza bastılar… Ya tutarsa!.. Altun ile Kalın Dışişleri Bakanlığı için kapışıyorlar da o koltuğa ezelden beri talip olduğu bilinen Hakan Fidan’ı ne yapacaklar?.."

Etiketler
Fahrettin Altun Ahmet Takan Cumhurbaşkanlığı İbrahim Kalın