Doğu Perinçek'ten TRT konuşması

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, 'TRT Haber' kanalında propaganda konuşmasını yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek konuşmasında, ''Vatan Partisi’nin zamanı gelmiştir. Zorlukların üstesinden geliriz. Ergenekon destanımızdaki gibi kayaları yarar çıkarız. Yaparız dedik mi yaparız. Daha hükümet olmadan, devletin yapamadığı işleri başardık.'' dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) cumhurbaşkanı adayları için belirlediği 10 dakikalık propaganda konuşması hakkını kullandı.

İşte Perinçek'in açıklamaları:

Değerli Vatandaşlarımız,

Sizleri umutla, güvenle, sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Türkiyemiz çetin bir döneme girmiştir. Önümüzde ekonomik zorluklar var, dış tehditler var. Bu ülke, artık Amerika’nın dayattığı sistemle yaşayamaz. Bizi borca batırdılar. Devlet borçlu, millet borçlu. Borçlanma ekonomisi iflas etmiştir.

Siyasal sistemlerine gelince, iktidar ve muhalefetiyle çaresizler. Sizleri balonlarla, süslü bayraklarla, anketlerle ve içi boş vaatlerle aldatmaktan başka marifetleri kalmamıştır. Çıkmazda olan, Amerika’nın kurduğu sistemdir. Türkiye, buradan Atatürk Yoluna girerek çıkacaktır.

Değerli vatandaşlarım,

Vatan Partisi’nin zamanı gelmiştir. Zorlukların üstesinden geliriz. Ergenekon destanımızdaki gibi kayaları yarar çıkarız. Yaparız dedik mi yaparız. Daha hükümet olmadan, devletin yapamadığı işleri başardık.

Etiketler
Doğu Perinçek TRT Vatan Partisi