CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce'den Muharrem İnce'ye 'yeni parti' yanıtı

CHP İstanbul İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce, Muharrem İnce'nin parti kuracağı iddiaları hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce'den Muharrem İnce'ye 'yeni parti' yanıtı

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı sonrası Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı söylentilerinin yankıları sürerken CHP İstanbul İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce Twitter hesabından açıklama yaptı.

Burkay Düzce, “Parti kuracağı iddialarını reddetmeyen arkadaş yanına Metin Feyzioğlu, Nedim Şener ve Öztürk Yılmaz gibi isimleri de alırsa tartışmasız tek başına iktidar (!) Düşünsenize memleketin tek sorunu seçim sonrası kaybolan cumhurbaşkanının nerede olduğunu bulmak olacak” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce iddialarla ilgili Twitter üzerinden yaptığı açıklamada “Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım ve açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım” demişti.

NE OLMUŞTU?

2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP tarafından aday gösterilen İnce hakkında, partisinin geçen ayki kurultayının ardından parti kuracağı söylentileri medyaya yansımıştı. İnce bu söylentiler karşısında “Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım” açıklamasında bulunmuştu.

Etiketler
Muharrem İnce - Memleket Hareketi Düzce İnsan hakları Muharrem İnce