İYİ Parti İzmir'de Kırkpınar güven tazeledi

Pandemi sebebiyle il kongresini erteleyen İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı bugün yeni il başkanını seçmek için sandık başına gitti.. Mevcut başkan Hüsmen Kırkpınar, tek aday olduğu kongrede 461 oyla güven tazeledi.

İYİ Parti İzmir'de Kırkpınar güven tazeledi

Tarihi Hava Gazı Fabrikası’nda yapılan kongrede koronavirüs sebebiyle seyirci alınmayarak ve sıkı tedbirler çerçevesinde gerçekleştirildi.

YENİDEN KIRKPINAR!

Divan Başkanlığı’nı İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli yaptığı kongre İl Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Candaş Güleç adaylık için yeter sayıda imzayı toplayamaması sonucu tek adaylı seçime sahne oldu.

İYİ Parti İzmir Kurucu Disiplin Kurulu Üyesi Tülay Yaman il başkanlığı adaylığından çekilmesini ardından, kongre öncesi 30 ilçe başkanının da desteğini alan İYİ Parti'nin Mevcut İl Başkanı 473 delegenin oy kullandığı seçimde 461 oy alarak yeniden koltuğa oturdu.

KIRKPINAR'DAN 'SEFERBERLİK' MESAJI

Yeniden başkan seçilmesinin ardından ilk açıklamayı yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Pandemi ve sıcak havaya rağmen bu kongreye katılıp bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bizi ve yönetim kurulumuzu verdikleri oylar ile onurlandırmışlardır. Bundan sonraki dönemde de hep birlikte yol arkadaşlığımız devam edecektir. Pazartesi günü il başkanlığı binamızda küçük bir toplantı yapacağız. Hemen ardından da İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı olarak kentimizde adeta seferberlik ilan edeceğiz. Bundan sonra İzmir’de 30 ilçemizin bulunan köylerin tamamını ziyaret edeceğiz. Esnafımızı zaten düzenli aralıklarla ziyaret ediyoruz. Köylerimize yaptığımız ziyaretlerde, çalışan tarım işçilerimizin yaşadıkları sorunları not alarak sonrasında da parti grup toplantısında dile getireceğiz. Şu anda görüyoruz ki milletin gündemi ile Ankara’nın gündemi değişmiyor. Bu süreci elimizden geldiğince sürdürülebilir hale getireceğiz. Pandemi dolayısıyla ekonominin, dolayısıyla işsizliğin, yoksulluğun artacağını çok önce söylemiştik. Açıklanan yardımlarla ilgili de bir takım şüphelerimiz var, endişeliyiz. Bunlar ya yerine ulaşılmıyor ya da doğru rakamlar değil. İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı olarak bütün bunların takipçisi olacağız. Kongremizin partimize, İzmirimiz’e ve bütün Türk milletine hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Kırkpınar İzmir İYİ Parti Kongre