CHP'de sathı müdafaanın görüntüsü! Özgür Özel'e saldıran MHP'li Kılavuz böyle etkisiz hale getirildi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Kurulda MHP'li Olcay Kılavuz'un saldırısına uğradı. Independent Türkçe’nin kavga anına dair ulaştığı fotoğrafta CHP’li Karasu'nun Özel'e saldıran Kılavuz’u etkisiz hale getirdiği anlar dikkati çekiyor.

CHP'de sathı müdafaanın görüntüsü! Özgür Özel'e saldıran MHP'li Kılavuz böyle etkisiz hale getirildi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM Genel Kurulu’nda yapılan bir oylama sırasında MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.

Özel, saldırıya dair açıklamasında, “Tabii o arkadan saldırı fevkalade üzücüdür. Muhatabı olduğum için üzüntülüyüm. Bir milletvekilinin bir başka birine bırakın arkadan saldırması, şiddeti çağrıştırması utanç vericidir. Şans eseri yara almadan kurtulduk” dedi.

Özel bir milletvekili arkadaşının da Kılavuz’a müdahale ederek kendisini engellediğini de öne sürmüştü.

Independent Türkçe söz konusu kişinin CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu olduğunu gösteren bir fotoğraf karesine ulaştı.

CHP'de sathı müdafaanın görüntüsü! Özgür Özel'e saldıran MHP'li Kılavuz böyle etkisiz hale getirildi - Resim : 1

Fotoğraf karesinde Karasu ile Kılavuz arasındaki gergin anlar görülüyor.

Independent Türkçe 'den Ali Kemal Erdem'e konuşan Karasu, fotoğraf karesiyle ilgili olayı doğrulayarak “Hiçbir zaman TBMM çatısı altında şiddetten yana olmadık ve şiddetten beslenmedik ancak iktidar bloğunun partimize yönelik şiddet ve zorbalığına gereken yanıtı vermekten de geri durmayız” dedi.

Şu ana kadar Olcay Kılavuz’dan kavgaya dair bir açıklama gelmedi.

Etiketler
Meclis Kavgalar Özgür Özel Kavga Olcay Kılavuz