Bahçeli de apolet tartışmasına girdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sivas'ta konuştu.

Bahçeli de apolet tartışmasına girdi

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muhrrem İnce'nin seçildiği taktirde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı görevden alacağını söylemesi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''O sökeceğin apoletleri Apo'ya mı takacaksın'' demişti.İnce'yse cevaben, "Erdoğan konuşuyor beni eleştiriyor. Orada bir general var o da alkışlıyor. Şimdi bana demiş ki 'O sökeceğin apoleti Apo'ya mı takacaksın' demiş. Ben ona soruyorum sen balyoz ve ergenekon davalarında söktüğün apoletleri FETÖ'ye mi taktın?" diye konuşmuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Sivas'da yaptığı konuşmada apolet tartışmasına katılarak "Bu komutanımızın apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır" dedi.

Bahçeli, ''İkinci ordu komutanının hedef yapılması boşuna değildir. CHP Genel Başkanının Afrin'e girilmesi çağrısının ayaklar altına alan inanmış ve kahraman evlatlarımızın komutasını yapan kişi değerli generalimizdir. Bu komutanımızın apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır. İnce işçilikle apolet sökmenin hevesine kapılan edep ve terbiye yoksunu siyasi duruşa büyük milletimiz haddini bildirecek karardadır.'' ifadelerini kullandı.

Etiketler
Sivas Devlet Bahçeli