Erdoğan'dan CHP'ye yine çirkin sözler

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Muğla mitinginde konuştu.

Erdoğan'dan CHP'ye yine çirkin sözler

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Muğla mitinginde konuştu. CHP'ye yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan, "CHP kirliliktir, CHP susuzluktur, CHP çöp dağıdır. Çöp dağı patladı Ümraniye'de kim vardı, CHP. 39 kardeşimiz öldü, bu kardeşiniz oraya stat yaptı" ifadelerini kullandı. "Tek parti dönemi CHP'sine güzelleme yaptıkları da oluyor" diyen Erdoğan, "Tek adam tek adam diyor Bay Kemal, tek adam varsa sensin. Cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşını 'gel bakalım Muharrem' diye çağırıyorsun" dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Seçimler demokrasinin adeta er meydanıdır. Ne kadar çok adayla yarışırsak o kadar memnun oluruz.

Bay Muharrem'e bir şeyler oldu. İmam hatiplere kafayı takmış. İmam hatip mezunu değilim ama 3 yıl görev yaptım diyor. Bir garip adam. İmam hatip mezunu adam cumhurbaşkanı olmuş, ben de imam hatip bitirsem olabilirdim. Sana olamazsın diyen mi var? Ama diyorum ya, sen daha çırak bile olamadın.

'HİÇBİR YERDE ANLATMADIKLARIMI ANLATACAĞIM'

Biz seçim meydanlarında yaptıklarımızı, halen yapmakta olduklarımızı, yapacak olduklarımızı, 2023, 2051, 2071 vizyonlarımızı anlatıyoruz. Onlar sadece yıkmayı anlatıyorlar. Bugün size çok farklı bir proje ile geldim. Bugün size anlatacaklarımı hiçbir yerde anlatmadım ama detaylarını yarın Kanal D- CNN Türk ortak yayınında anlatacağım.

Biz çıraklığımızı belediye başkanlığı döneminde yaptık. İstanbul'da çöp dağları var mıydı? Vardı. Kim vardı, CHP. CHP kirliliktir, CHP susuzluktur, CHP çöp dağıdır.

Çöp dağı patladı Ümraniye'de kim vardı, CHP. 39 kardeşimiz öldü, bu kardeşiniz oraya stat yaptı. Muğla Stadı'nı millet bahçesine çevireceğiz.

Muğla Stadı'nı inşallah millet bahçesine döndüreceğiz. Muğla'ya da süratle bir stadyum ayrıca yapacağız.

"ONLAR SADECE YIKIM ANLATIYORLAR"

Biz seçim meydanında yaptıklarımızı yapacaklarımızı anlatıyoruz. 2023, 2053, 2071 vizyonlarımızı anlatıyoruz. Ötekiler ne anlatıyor? Onlar sadece yıkmayı anlatıyorlar. Bunların kafalarında ve kalplerinde bu millete dair samimi bir proje yok. Daha yola çıkarken açıkladıkları proje Türkiye'yi eski günlerine geri döndürme projesidir.

Tek parti dönemi CHP'sine güzelleme yaptıkları da oluyor. Tek adam tek adam diyor Bay Kemal, tek adam varsa sensin. Cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşını 'gel bakalım Muharrem' diye çağırıyorsun.

Etiketler
Muğla Miting Recep Tayyip Erdoğan