Gelecek Partisi'nden AKP'ye Halk TV tepkisi: Keser döner sap döner, bir gün de hesap döner

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, RTÜK tarafından Halk TV'ye ceza verilmesine tepki gösterdi.

Gelecek Partisi'nden AKP'ye Halk TV tepkisi: Keser döner sap döner, bir gün de hesap döner

Eski AKP'li ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, RTÜK'ün Halk TV'ye kestiği cezaya tepki gösterdi.

İktidarı kendine çeki düzen vermeye davet eden Özdağ, "Keser döner sap döner, bir gün de hesap döner." ifadelerini kullandı.

Özdağ şöyle konuştu:

Basın özgür olmalıdır. Türkiye’de haber yapma ve haber alma ehliyeti kesinlikle engellenmemelidir. Basın önünde konuşan kişi ile ilgili bir problem varsa bu o kişi ile çözülmelidir. Ama burada bir yayın organının cezalandırılmasını doğru bulmuyorum.

Türkiye’de maalesef başka yayın organlarında sorunlar görmezden geliniyor. Bir çifte standart olduğunu görüyorum. İktidarın karşısında olan yayın organlarıyla ilgili genel tutum yapılanları büyütmek, acımasız davranmak oluyor. Keser döner sap döner, bir gün de hesap döner.

Her gelen iktidar iktidara geldikten sonra kendisi ile birlikte olana daha çok imkan ve imtiyaz tanımıştır. Bu çok yanlış. Bugün de bu yaşanıyor.

Halk TV’nin sesi kesinlikle kısılmamalı. İktidarı kendisine çeki düzen vermeye davet ediyorum. Medya kesinlikle susmaz. Gün gelir, an gelir gözleri ile konuşurlar. O nedenle sesleri kısılsa bile kalemleri kırılmaz.

Gelecek Partisi'nden AKP'ye Halk TV tepkisi: Keser döner sap döner, bir gün de hesap döner - Resim : 1

Selçuk Özdağ

Etiketler
Halk TV Gelecek Partisi RTÜK