Valilikten 'Erdoğan'ın kampanyası'na katılım' talimatı! İşte talimattaki skandal ifadeler

Sivas’ta valiliğin ve kaymakamlıkların talimatıyla okullara Erdoğan'ın kampanyasına katılım için talimat yollanırken yapılan bağış miktarının bildirilmesi talep edildi.

Valilikten 'Erdoğan'ın kampanyası'na katılım' talimatı! İşte talimattaki skandal ifadeler

GERÇEK GÜNDEM - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgını nedeniyle devletin kasasından vatandaşlara yardım yapmak yerine millete giderek 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatırken Sivas Valiliği ve kaymakamlıkların talimatıyla okullara bağış kampanyasına katılım talimatı gönderildi.

Talimatta 'yapılacak yardım miktarlarının kurum amirlerince takibinin yapılarak yardım miktarlarının 17.04. 2020 saat 13.00'a kadar müdürlüğümüze ait kangal158@meb.gov.tr adresine gönderilmesi ve sonucunda bilgi verilmesi hususunda' ibaresinin yer aldığı görüldü.

CHP Sivas Milletvekişi Ulaş Karasu, "Sivas’ta valiliğin ve kaymakamlıkların talimatıyla okullara yollanan belgede bağış kampanyasına zorla katılım isteniyor. AKP’nin dayanışma ruhu “bağış yapmazsan hakkında soruşturma açarım”dan ibaret. CHP’li belediye hesaplarını bloke edip, memurdan baskıyla para topluyorlar." ifadeleriyle söz konusu evrakı paylaştı.

Valilikten 'Erdoğan'ın kampanyası'na katılım' talimatı! İşte talimattaki skandal ifadeler - Resim : 1

Etiketler
Erdoğan'ın bağış kampanyası Sivas Okul