CHP adayları Fatih Kamil Erkoç ve Hatice Güvensoy'dan önemli açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayları Av. Fatih Kamil Erkoç ve Hatice Güvensoy, partinin birlik ve beraberliği için Barlas Sülü’nün birinci sıra aday olması adına çekildiler.

CHP adayları Fatih Kamil Erkoç ve Hatice Güvensoy'dan önemli açıklama

Konu ile ilgili Av. Fatih Kamil Erkoç ve Hatice Güvensoy şu açıklamayı yaptılar :

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin resmi listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na verilmeden önce, partimizden aday adaylığı başvurusu yapmış olan 13 aday adayı ile ilgili müzakereler parti içinde devam ederken, isimleri ön plana çıkan bazı arkadaşlarımızın ; listenin 1,2,3’ü olduğuna dair bilgiler dışarı sızmış ve basına yansımıştır.

Haklı olarak partililerimiz de bu bilgilerin doğruluğundan hareketle adaylarına sahip çıkmıştır. Daha sonra CHP’nin resmi listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na verildiğinde ismi basına da yansıyan arkadaşlarımızın resmi listede olmadığı görülmüş, buna istinaden Kars’taki partililer arasında sanki resmi listeler değişmişçesine bir dedikodu havası belli merkezlerce estirilmiştir.

Bu hava CHP’nin kurumsal kimliğine hasar verdiği gibi daha önce ismi dışarıya sızdırılan partili arkadaşım Barlas Sülü’ye ve en çok da şahsımıza zarar verilmiştir.

Partimiz içindeki bu hoş olmayan durumun giderilmesi için, parti içinde uyumun sağlanması, birlik ve beraberliğin tesisi için sahsım Fatih Kamil Erkoç ve ikinci sıra aday arkadaşım Hatice Güvensoy, adaylıktan Barlas Sülü’nün birinci sıra milletvekili adayı olması adına çekilmiş bulunuyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayımız sayın Barlas Sülü başta olmak üzere aday arkadaşlarımıza ve Cumhuriyet halk Partisi’ne başarılar diliyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi’ni Kars’ta birinci parti yapmak için hep beraber çalışıp, partimizi birinci yapıp, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise sayın Muharrem İnce’nin Kars’tan en yüksek oyu alması için çalışacağız.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Etiketler
Kars Milletvekili