'Demokrasi bu topraklarda tekrar yeşerecek'

CHP'nin Tokat'ta 2. sıra milletvekili adayı olan 27 yaşındaki Avukat Hasan Efe Uyar, milletvekili aday tanıtım toplantısında konuştu.

'Demokrasi bu topraklarda tekrar yeşerecek'

CHP'nin Tokat'ta 2. sıra milletvekili adayı olan Avukat Hasan Efe Uyar, Tokat'ta aday tanıtım toplantısında şöyle konuştu:

"17.12.1991 Tokat Erbaa doğumluyum. 2010 yılında Erbaa Gençlik Kolları Başkanı olarak başladığım siyasi hayatım İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmamla İstanbul da devam etmiştir. Lisans eğitimimde de İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilciliği, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı, İstanbul Kültür Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Halk Evleri Hukuk Dairesi, Çağdaş Avukatlar Grubu görevlerinde bulundum.

1923 te Türkiye Cumhuriyetimi kuran Cumhuriyet Halk Partisi bir kez daha onurla bu görevi omuzlayacak 24 Haziran 2018 de Cumhuriyeti kurtaracaktır. Bir hukukçu olarak adaletin yargı mekanizmasının iktidarın silahı hale gelmiş olmasının önüne geçerek bu halka adaleti tekrar hediye etmek istiyoruz. Gençlerin gelecek kaygısı yaşamaması için, kapanan fabrikaların bacalarının tekrar tütmesi için, Tokat'a göç sorununun çözülmesi için Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına ihtiyaç vardır.

Gençler olarak bu sorumluluğu omuzladık bu bizim için bir onur meselesidir.
Ya diktatörlük kazanacak ya Cumhuriyet kazanacak. Ya faşisizm egemen olacak yada Demokrasi bu topraklar da tekrar yeşerecek. İnanıyorum ki kazanan biz olacağız. Tek adama hayır diyeceğiz, tamam diyeceğiz. Bu görevi bana layık gören Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün organlarına teşekkür ediyorum ve bu görevi üstlenmekten gurur duyuyorum."

Etiketler
Tokat Milletvekili