Rahmi Turan: Bu Muharrem İnce'dir diye iddia etmiyorum

Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan, 'Saray'a giden CHP'li Muharrem İnce' açıklaması sonrası CNN Türk canlı yayınına bağlandı.

Rahmi Turan: Bu Muharrem İnce'dir diye iddia etmiyorum

GERÇEK GÜNDEM - Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan, 'Saray'a giden CHP'li Muharrem İnce' açıklaması sonrası CNN Türk canlı yayınına bağlandı.

Rahmi Turan'ın açıklamalarından satır başları:

"Biz gazeteciyi kaynağını söyler mi? Lütfen bana bunu sormayın. Şimdi de burda bunu kim söyledi diyorsunuz. Araştırılsın bulunsun. Benim bildiğim bu kadar. BiR gazeteci kaynağını açıklar mı? Böyle ayıp birşey var mı?

Bu Muharrem İnce'dir diye iddia etmiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı (Erdoğan) da Muharrem İnce doğru söylüyordur elbette. Ben aldığım haberi naklettim.

Aslında isim vermeyecektim isim diye tutturmuşlar. Arkadaşlar bildirdi. Takip edemiyorum. Telefonlara çıkamıyorum.

Eğer ileride gerekirse o kaynağın kendisi açıklar. Bana kaynağı söyleyin diye zorlarsanız ayıp bir şey olur"

BARIŞ YARKADAŞ'TAN RAHMİ TURAN'A ZOR SORU

Öte yandan Barış Yarkadaş'ın "Gerçekten o gün Muharrem İnce'yi aradınız mı?" sorusu üzerine Rahmi Turan "Ben o gün Muharrem İnce ulaşabilir miyiz? diye Bir kaç kişiye sordum telefonu bende yoktu bunu ifade etmeye çalıştım" dedi.

KAYNAĞI KİM?

Rahmi Turan, haberin kaynağına ilişkin sorulan ısrarlı sorulara, "Siyasi bir kişilik olduğunu söyleyemem. Kaynağım Saray çevrelerine yakın bir gazeteci. 20 yıldır tanıdığım bir gazeteci arkadaş" dedi.

Etiketler
CNN Türk Muharrem İnce Saray