Şehit babası böyle isyan etti: Bilal Erdoğan'ı yollayaydı!

Şehit polis Sürücü’nin babası İbrahim Sürücü ve annesi Çiğdem Sürücü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirince, TRT ekibi ailenin söylediklerini kayda almadı.

Odatv- Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, emeklilere bayramlarda 1000 lira ikramiye verileceğini duyurdu.

TRT Haber muhabiri Rasim Kılıç, Yıldırım'ın bu açıklamasına vatandaşın ne söylediği haberleştirmek için sokağa çıktı. Ankara'da yaptığı sokak röportajlarında emeklilere verilecek ikramiyeyi halka sordu.

TRT O ANLARI YAYIMLAMADI

Muhabir Kılıç sokak röportajı yaptığı sırada bir anne-baba da oradaydı. Onlar, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Hareket Daire Başkanlığı'na atılan bombalar sonucu şehit olan polis Yakup Sürücü'nün ailesiydi.

Şehit polis Sürücü’nin babası İbrahim Sürücü ve annesi Çiğdem Sürücü, Erzurum’dan Ankara’ya gelmişlerdi. Sürücü Ailesi, TRT Haber ekibini görünce konuşup, dertlerini anlatmak istediler. Aile, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirince, TRT ekibi ailenin söylediklerini kayda almadı.

Etiketler
Bilal Erdoğan Polis Recep Tayyip Erdoğan Şehit