Saray'da Erdoğan ve İmamoğlu arasında ilginç diyalog

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetiyle Saray’da bir araya gelen büyükşehir belediye başkanları toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun oturduğu sandalyenin ayağının kırıldığı, İmamoğlu’nun sendeleyip, düştüğü öğrenildi.

Saray'da Erdoğan ve İmamoğlu arasında ilginç diyalog

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetiyle Saray’da bir araya gelen büyükşehir belediye başkanları toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun oturduğu sandalyenin ayağının kırıldığı, İmamoğlu’nun sendeleyip, düştüğü öğrenildi.

Bunun üzerine salondan ‘Ayağı kaydırıldı’ şeklinde espriler yapıldı. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı, “Biz bir şey yapmadık, sen sandalyeyi kırdın, parasını ödemen lazım” şeklinde ifadede de bulunarak takıldı.

İmamoğlu ise "İkincisinde sağlam otururum efendim" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükşehir belediye başkanlarını Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kabul etti.

Erdoğan ile belediye başkanları arasındaki görüşme olumlu havada geçti. Sorunlar konuşuldu. Belediye başkanları kendi illerinin sorunlarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı belediye başkanlarını dinledi, sonra bakanlara söz verdi. Soru yanıt yapıldı.

İMAMOĞLU’NUN SANDALYESİ ÇATLADI

Tarafsız Haber Ajansı’ndan Mehtap Gökdemir’in edindiği bilgiye göre, toplantı devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın oturduğu sandalyenin ayağı kırıldı, İmamoğlu sendeledi ve düştü. Ancak hemen kalktı. Bunun üzerine salonda espriler oldu. Salondan, “Ayağı kaydırıldı”şeklinde espriler yapıldı.

Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı, “Biz bir şey yapmadık, sen sandalyeyi kırdın, parasını ödemen lazım” şeklinde ifadede de bulunarak takıldı. Sandalyenin ayağının çatladığı belirtildi.

İmamoğlu ise "İkincisinde sağlam otururum efendim" yanıtını verdi.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Saray