Balçovalı şoför esnafından CHP’ye ziyaret

Balçova Otobüs-Minibüs Şoförler Esnaf Odası Başkanı Cemal Külice ve odanın Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Balçovalı şoför esnafından CHP’ye ziyaret

Balçova Otobüs-Minibüs Şoförler Esnaf Odası Başkanı Cemal Külice ve odanın Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Önceki gün vefat eden partinin ilçe eski saymanı Gülfem Benli için taziyelerini ileten Cemal Külice, CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz’ı ve ekibini de seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik etti.

Balçova’daki esnaf odalarının, üyelerinin faydasına olan hizmetlere erişimi için çaba sarfettiklerini vurgulayan Cemal Külice bu kapsamda tüm kurum ve kuruluşlarla irtibat içinde olduklarını vurguladı.

CHP Örgütünün ve Belediye Yönetiminin esnafa ve şoför üyelerine yaklaşımından dolayı da memnuniyet duyduklarını ifade eden Cemal Külice “Bu ziyareti normalde planlıyorduk ancak Cumhuriyet Halk Partili bir arkadaşımızın vefatı ve son yapılan Danışma Kurulu’nda esnafımızı temsil ettiğini iddia eden bazı kişilerin açıklamaları ziyaretimizi öne almamıza neden oldu. Biz Balçova’da yerel yerel yönetim ilişkilerimiz ile tüm Türkiye’ye örnek olacak bir seviyedeyiz. Ancak kendine siyasi istikbal yaratmak isteyenler olduğunu da görüyoruz. Türkiye’deki yeni siyaset atmosferinde bu kişilere yer yok. O yüzden tek esnafın yakasını bırakmaları en uygun olanı” diye konuştu.

Etiketler
Cumhuriyet Halk Partisi