Ekrem İmamoğlu Anıtkabir'e gidiyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Anıtkabir'e gideceği tarih belli oldu.

Ekrem İmamoğlu Anıtkabir'e gidiyor

GERÇEK GÜNDEM - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Anıtkabir'e gideceği tarih belli oldu.

Ekrem İmamoğlu 31 Mart seçimlerinin ardından Anıtkabir'i ziyaret etmişti. Uzun süre mazbatası teslim edilmeyen İmamoğlu'nun Anıtkabir defterine yazdığı sayfa talimatla kaldırılmıştı.

İmamoğlu bu kez tüm belediye başkanları ve meclis üyeleri ile Anıtkabir'e gidecek. İmamoğlu Saadet Partisi ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, “Tüm ilçe belediye başkanları ve İBB Meclis üyeleriyle Anıtkabir’i ziyareti planınız vardı. Ne zaman gerçekleşecek?” sorusuna da yanıt verdi.

İmamoğlu, “Bu kararımızı verdikten sonra Anıtkabir Komutanlığı ile de irtibata geçtik. Bir devlet töreni statüsünde, vatandaşlarımızın olmadığı bir saat aralığında sabah erken saatlerinde ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir kurumsal ziyareti… Anıtkabir’i ziyaret ederek Atamızın huzuruna çıkacağız ve çelenk töreni olacak. Dolayısıyla kendilerinden cevap bekliyoruz” şeklinde cevapladı.

İSTANBUL'UN BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARINA DAVET

Öte yandan Ekrem İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyaretine İstanbul'un tüm belediye başkanlarını davet edeceği öğrenildi. www.gercekgundem.com'un edindiği bir başka bilgiye göre ise Ekrem İmamoğlu, Belediye meclis üyeleri ve belediye başkanları 12 Temmuz'da Anıtkabir'de olacak.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu