Fatih Portakal yandaş Sabah'a ateş püskürdü

Yandaş Sabah gazetesi Fatih Portakal'ı hedef gösterdi. Gazeteci Fatih Portakal Sabah gazetesine ateş püskürdü.

Fatih Portakal yandaş Sabah'a ateş püskürdü

Gerçek Gündem -FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, Sabah gazetesinde yayınlanan haberi sert bir dille eleştirdi. İsminin yandaş gazete tarafından skandalla anılmasına tepki gösteren Portakal, "TR’de gazetecilik mesleği kimileri tarafından nasıl rezil hale getiriliyor? İsmimi geçirmenizdeki makul gerekçe ne olabilir?" diye sordu.

Portakal twitter hesabından yaptığı açıklamada haberi yalanladı. Portakal "TR’de gazetecilik mesleği kimileri tarafından nasıl rezil hale getiriliyor? İsmimi geçirmenizdeki makul gerekçe ne olabilir?Olay 21 Temmuz 2018’de olmuş,oysa ben 5 ay oncesinde taşınmıştım o siteden. Gazetenin içinde vicdanlı insanlar var ki ‘affetsin’ diye haber gönderiyorlar." dedi.

Fatih Portakal yandaş Sabah'a ateş püskürdü - Resim : 1

Yandaş Sabah gazetesi Fatih Portakal'ı öne çıkardığı 'haberinde' skandal ithamlara yer verdi. Sema Alim Dalgıç imzasıyla yayınlanan 'haberde' Acıbadem’deki sitede, işadamı Fevzi İnci’nin kızının havuza haşema ile girmesi engellendi. İnci, komşusuyla yaşadığı tartışma sonrası beyin kanaması geçirip felç kalırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı" denildi.

Konuyla hiçbir ilgisi olmamasına rağmen Fatih Portakal, "FOX sunucusu Fatih Portakal'ın da oturduğu sitede yaşanan skandal olay ise suç duyurusunda şöyle anlatıldı" denilerek habere konu edildi.

Portakal ise 5 ay önce o siteden ayrıldığını belirtti.

Etiketler
Fatih Portakal