Fatih Altaylı tepkili: Ulan beyinsizler, bıktım vallahi bu derece ahmaklıktan ve kötülükten

Gazeteci Fatih Altaylı, oyuncu Caner Özyurtlu'yla diyaloğunun sosyal medyada viral olması üzerine açıklama yaptı; "Ulan beyinsizler. 'Haklısın ama takmamaya çalış' demenin nesi ayıp?" ifadesini kullandı.

Fatih Altaylı tepkili: Ulan beyinsizler, bıktım vallahi bu derece ahmaklıktan ve kötülükten

'Bire Bir' adlı programda oyuncu Caner Özyurt'la aralarında geçen diyaloğu sosyal medyada viral olan Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, kendisine yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi.

"Sohbet ediyoruz. Nasıl olduğunu soruyorum. O da çok kötü olduğunu gerekçeleri ile anlatıyor ve 'İyiyim diyenle papaz oluruz' demeye getiriyor. Ben de kendisine 'Haklısın kötü olmak için çok gerekçe var ama en iyisi fazlaca takmamak. Olumsuz düşündükçe her şey daha olumsuza gider. Her şey geçer. Bu da geçecek' anlamında bir şeyler söylüyorum" ifadesini kullanan Altaylı, şöyle devam etti:

"Kendimce tavsiyeler veriyorum. Bu köşede yıllardır sıklıkla yazdığım 'Bu da geçer ya hu'yu anlatıyorum aslında. Caner de buna karşılık 'Takmamak için asgari bir şeylere sahip olmak lazım' gibi bir şey söylüyor.

'NE DİYECEKTİM, 'HAKLISIN, SENİN YERİNDE OLSAM İNTİHAR EDERİM' Mİ?'

Bu sözleri almışlar, 'Telefoncu amcalar gibi konuşuyor' diye sosyal medyada dolaştırıyorlar. Ulan beyinsizler. 'Her şey çok iyi. Sen niye kötü hissediyorsun' mu diyorum! 'Haklısın ama takmamaya çalış' demenin nesi ayıp.

Bir arkadaşınız size 'Kendimi çok kötü hissediyorum' dese 'Ne iyi. Beter ol. Daha da kötü hisset' mi dersiniz. Ne kastettiğim ortada. Ne diyecektim Caner’e 'Haklısın. Aslında ben senin yerinde olsam intihar ederim' mi!

Bıktım vallahi bu derece ahmaklıktan ve kötülükten."

Etiketler
Fatih Altaylı