Fatih Altaylı: Ben bunlara küfretmeyeyim de kime edeyim?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Ece Erken'le ilgili yapılan yorumlara tepki gösterdi. "Sosyal medyada bir güruh hala Ece Erken'e saldırıyor, 'Yuva yıkanın yuvası olmaz gördü gününü' diye iğrençlik sergiliyorlar. Şimdi Allah aşkına siz söyleyin" dedi.

Fatih Altaylı: Ben bunlara küfretmeyeyim de kime edeyim?

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu kaybeden sunucu Ece Erken için yapılan yorumları eleştirdi.

"Sosyal medyadaki iğrenç tiplere zaman zaman hakaret ediyorum. Ben hakaret ettikçe onlar da bağırıyor. Ama her olay ne kadar haklı olduğumu ortaya çıkarıyor" diyen Altaylı, şunları söyledi:

"Son olarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi sonrası gördük bunu. Bir adam ölmüş. Bir kadın dul, iki çocuk babasız kalmış. Sosyal medyada bir güruh hala Ece Erken'e saldırıyor, 'İyi oldu. Yuva yıkanın yuvası olmaz gördü gününü' diye iğrençlik sergiliyorlar.

Şimdi Allah aşkına siz söyleyin, hak etmiyorlar mı? Ben bunlara küfretmeyeyim de kime edeyim! Küfür diye bir şey daha önce icat edilmemiş olsaydı eğer, bunlar için icat etmek gerekirdi. O kadar hak ediyorlar ki, o kadar olur."

ECE ERKEN'LE EVLİLİĞİ

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Benan Kocadereli ile henüz resmi olarak boşanmadan sunucu Ece Erken'le yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikili, Mahmutyazıcıoğlu'nun Kocadereli'den boşanmasının ardından geçtiğimiz yıl 28 Haziran'da dünyaevine girmişti.

Etiketler
Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken Fatih Altaylı Habertürk