İmamoğlu, kara teslim olan İstanbul'la ilgili son durumu anlattı: 4 kanal dışında kimse 'görmedi'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun kar yağışının etkili olduğu megakentin son durumuyla ilgili Afet Koordinasyon Merkezi'nde açıklama yaptı. Ancak dört kanal dışında TV'de kendine yer bulamadı.

İmamoğlu, kara teslim olan İstanbul'la ilgili son durumu anlattı: 4 kanal dışında kimse 'görmedi'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun kar yağışı nedeniyle hayatın felç olduğu megakentteki çalışmalarla ilgili Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) son bilgileri paylaştı.

"Mağdur ettiğimiz, yolda değil 5-6 saat yarım saat 1 saat bile beklettiğimiz vatandaşlarımızdan özür dileriz. Biz istemezdik. Bu bir doğal afet sürecidir. Bir can kaybının olmaması sevindiricidir. Allah esirgesin" diyen İmamoğlu, canlı yayında balıkçıda bir saat yemek yemesiyle ilgili tartışmalara da yanıt verdi.

İKTİDAR MEDYASI GÖRMEDİ

Ancak özellikle iktidar medyası, günlerdir hedef aldıkları İmamoğlu'nun açıklamalarını 'cevap hakkı' olarak bile görmedi. A Haber, TRT Haber, Ülke TV, TV Net, 24 TV, TGRT Haber gibi kanallar, büyükşehir belediye başkanının açıklamalarına yer vermedi.

ANA AKIMDA YER VEREN TEK KANAL HABERTÜRK'TÜ

CNN Türk, NTV, Haber Global, TV100 gibi ana akım sayılabilecek kanallar da İmamoğlu'nu görmedi. Habertürk TV'yse bir noktadan sonra İmamoğlu yayınını kesip İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un toplantısına bağlandı.

ÜÇ KANAL BAŞTAN SONA YAYINLADI

Yalnızca Halk TV, KRT ve Tele 1, İmamoğlu'nun basın toplantısını başından sonuna kadar yayınladı.

Etiketler
İstanbul Ekrem İmamoğlu Kanal D