Veyis Ateş'in ses kaydı ifşa oldu, herkes bunu sormaya başladı!

Sedat Peker'in açıklamaları sonrasında HaberTürk de sular durulmuyor. Fatih Altaylı ve Sevilay Yılman, Veyis Ateş'i ifşa ederek, Ateş'in Sezgin Baran Korkmaz'dan rüşvet istediğini ve aracılık ettiğini yazdı. Ateş'in kim için rüşvet istediği açıklanmadı.

Veyis Ateş'in ses kaydı ifşa oldu, herkes bunu sormaya başladı!

Fatih Altaylı'nın Sezgin Baran Korkmaz ile yaptığı telefon konuşmasında Veyis Ateş'in rüşvet istediğini ve aracılık yaptığını ifade etmesi ile başlayan süreç, Sevilay Yılman'ın açıklamalarıyla devam etti. Yılman'dan "Abla" diye bahseden Sezgin Baran Kokmaz, Veyis Ateş'in ses kaydı için "Ablaya dinlettim" demişti.

Sevilay Yılman, bugünkü yazısında Sezgin Baran Korkmaz'ın kendisini arayarak Veyis Ateş'in nasıl rüşvet istediğini ve aracılık ettiğine dair ses kaydı dinlettiğini açıkladı. Ses kaydını köşesinde paylaşan Yılman, Veyis Ateş'in SBK ile kimin arasında aracılık yaptığını ve kim için rüşvet istediğni yazmadı.

Gazeteci Metin Cihan, Yılman'ın Veyis Ateş'in kim için rüşvet istediğini yazmaması üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Cihan, "Sevilay hanım, bir şey sormak istiyorum. Veyis ateş kimler arasında aracılık yapıyordu? Bir tarafın Sezgin Baran Korkmaz olduğunu yazmışsınız ama diğer tarafı yazmamışsınız. bilmiyor, sormamış ya da öğrenmemiş olmanıza pek ihtimal vermiyorum. Yazamıyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Veyis Ateş'in ses kaydı ifşa oldu, herkes bunu sormaya başladı! - Resim : 1

Etiketler
Sevilay Yılman Fatih Altaylı Habertürk Rüşvet