Gazeteci Murat Ağırel'in neden 17 kilo verdiği ortaya çıktı

Gazeteci Barış Yarkadaş Halk TV'de katıldığı yayında tutuklu gazeteci Murat Ağırel hakkında çarpıcı bir bilgi paylaştı.

GERÇEK GÜNDEM - Libya'da şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberiyle "İstihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek" suçundan yargılanan gazeteciler Murat Ağırel, Hülya Kılınç ve Barış Pehlivan'ın tutukluluk halinin devamına karar verilmişti.

24 Haziran tarihinde yapılan duruşmada Barış Terkoğlu, Ferhat Çelik ve Aydın Keser hakkında ise tahliye kararı verilmişti.

24 Haziran tarihinde yapılan duruşmada Gazeteci Murat Ağırel'in verdiği kilolar dikkat çekmişti.

Gazeteci Murat Ağırel'in neden 17 kilo verdiği ortaya çıktı - Resim : 1
Murat Ağırel

Gazeteci Barış Yarkadaş, Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu gazeteciler İsmail Saymaz ve Özlem Gürses'in de katıldığı Şimdiki Zaman Taksim programında tutuklu gazeteci Murat Ağırel hakkında yeni bir bilgi paylaştı.

Yarkadaş, Murat Ağırel'in 127 günde 17 kilo verdiğini, nedeninin ise protesto ederek hücresine buzdolabı almadığını söyledi.

Yarkadaş protesto gerekçesini ise; Cezaevinde bulunmasını, hücrede tek başına tutulmasını, adil yargılama olmadan tutuklanmasını, içinde bulunduğu durumu protesto ettiğini söyledi.

Yarkadaş, 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek duruşma öncesi Murat Ağırel'e protestosuna son vermesi için çağrıda bulunarak sözlerini noktaladı.

YARKADAŞ'IN HALK TV'DE MURAT AĞIREL'E ÇAĞRIDA BULUNDUĞU O ANLAR

Etiketler
OdaTV tutuklamaları Barış Yarkadaş Halk TV Murat Ağırel