Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de 'Erdoğan giderse hepimiz yargılanırız' tartışması

Melih Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de Latif Şimşek'in sunduğu Dinamit programında Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetme ihtimali ele alındı.

GERÇEK GÜNDEM - Melih Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de Latif Şimşek'in sunduğu Dinamit programının konukları yandaş yazar Cem Küçük ve AKP'li Mehmet Metiner'di. Programda, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetme ihtimali ele alındı.

CEM KÜÇÜK: BİZ DAHİL, HERKESİ TUTUKLARLAR

Yandaş yazar Cem Küçük, Erdoğan'ın seçim kaybetmesi durumunda yaşanacak senaryoyu şöyle anlattı:

"Babacan ya da Erdoğan karşıtı herhangi biri seçildi. İnsanlar abartıyor diyebilir ama, biz dahil herkes yargılanır. Seri bir tutuklama başlar. Elinden gazeteyi alma, medyayı alma var ya... Birgün de bunları yaparlar. Şirketleri alırlar, FETÖ ile uğraşanların kellelerini alırlar... KYK hemen çıkar. Mağdurlar tamam ama, diğer mağdur olmayanlar da çıkar. İçeride FETÖ'cü kalmaz. Ve yargılamalar başlar"

Amerika'yı ve Avrupa'yı da yanına aldın. İstediğin gibi kanun çıkartır mısın? Çıkartırsın! Şimdi tutukladı Mehmet Metiner'i Avrupa Birliği itiraz mı edecek? Tutukladılar Melih Gökçek'i... "

Cem Küçük, Latif Şimşek'in "Cumhurbaşkanını (Erdoğan) da mı yargılarlar?" sorusuna ise, "Ona cesaret edemeyebilirler hemen ama etrafına gelirler. Harç karmayı benden iyi bilirsiniz. Yaşca benden büyüksünüz. Anadolu'da harç karırken önce, suyun içine çevreyi atarlar demi. Ortaya en son gelir" dedi.

Beyaz TV'de yaşanan "Erdoğan giderse hepimiz yargılanırız" tartışması şöyle devam etti:

Mehmet Metiner: Yani gene ilk telef olan biziz yani.

CEM KÜÇÜK: MELİH GÖKÇEK'İ TUTUKLANMAKTAN KİM KURTARIR?

Cem Küçük: Melih Gökçek'i tutuklanmaktan bu durumda kim kurtarır? Metiner'i kim kurtarır? Şamil Tayyar'ı kim kurtarır? Seni beni kim kurtarır? Beni tutukladı diyelim Avrupa Birliği açıklama mı yapacak?

METİNER: KORKUTMA BİZİ

Mehmet Metiner: Korkutma bizi, zaten yeterince korkağız.

CEM KÜÇÜK: LONDRA'YA GİTSEM, İKİ GÜNDE İADE EDERLER

Cem Küçük: FETÖ'cüler Avrupa'ya kaçıyor, PKK mensupları Avrupa'ya kaçıyor veya sözde bağzı muhalifler Avrupa'ya kaçıyor. Bir günde oturum izni alıyor, çalışma izni alıyor, hepsi çalışıyor. Şimdi diyelimki bir şey oldu ben gittim sen gittin diyelim. Ben İngilizce biliyorum Londra'ya gittim. İki günde beni iade ederler.

Mehmet Metiner: Valla ben de İngilizce bilmiyorum, gidecek yerim yok.

Latif Şimşek: Can Dündar'ı iade etmeyenler, Cüm Küçük'ü hemen iade eder diyorsun.

Cüm Küçük: Hiç şüphen olmasın. Abdülhamit'in başına gelenlere iyi bakmak lazım.

İŞTE BEYAZ TV'DE YAŞANAN O TARTIŞMANIN GÖRÜNTÜLERİ

Etiketler
Cumhurbaşkanlığı Latif Şimşek Melih Gökçek Seçim