Sevilay Yılman'dan Hilal Kaplan'a net yanıt! Sosyal medya çalkalanıyor

Hilal Kaplan ile Sevilay Yılman arasındaki tartışma giderek büyürken Sevilay Yılman, Hilal Kaplan'a geçmişte sarf ettiği sözleri hatırlattı. Sosyal medya da Canan Kaftancıoğlu'na verilen cezayı anımsattı.

Sevilay Yılman'dan Hilal Kaplan'a net yanıt! Sosyal medya çalkalanıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, yerine kayyum atanan Ahmet Türk’ü Diyarbakır’da ziyaret etmesi Sevilay Yılman ile Hilal Kaplan’ı karşı karşıya getirmişti.

Sevilay Yılman dün yazdığı köşe yazısında, İmamoğlu’nun Diyarbakır ziyaretiyle “megri megri” ifadeleri ile dalga geçen Hilal Kaplan’ı eleştirmişti.

Yılman’ın eleştirilerine cevap veren Hilal Kaplan ise “megri megri”yi analar ağlamasın diye söylediğini ifade etmişti.

Kaplan’a bu kez Twitter hesabından cevap veren Yılman, Hilal Kaplan'ın geçmişte sarf ettiği tepki çeken sözlerini hatırlattı.

Sevilay Yılman'ın paylaşımı şu şekilde:

"Bu arada dünkü yazımın muhatabı Çözüm Süreci’nde “Megri Megriyi “Analar ağlamasın” diye söyledim demiş. Peki;”Devlet seri katil! TSK gerçekten Peygamber Ocağı olsaydı arife günü kan döker miydi? Türk-Kürt savaşı dediğiniz hadisede şehit yoktur!”u da onun için mi demiştin!”

SOSYAL MEDYADAN CANAN KAFTANCIOĞLU TEPKİSİ

Sosyal medyada ise Canan Kaftancıoğlu'na verilen cezaya tepki vardı. Adaletin kişiye göre olamayacağını belirten twitter kullanıcıları Hilal Kaplan'ın onlarca paylaşmını yeniden gündeme getirdi.

İşte onlardan bir kazı

Sevilay Yılman'dan Hilal Kaplan'a net yanıt! Sosyal medya çalkalanıyor - Resim : 1

Sevilay Yılman'dan Hilal Kaplan'a net yanıt! Sosyal medya çalkalanıyor - Resim : 2

Sevilay Yılman'dan Hilal Kaplan'a net yanıt! Sosyal medya çalkalanıyor - Resim : 3

Etiketler
Canan Kaftancıoğlu Hilal Kaplan Sevilay Yılman